Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Rajz majd tetováló tanfolyam?...

Rajz majd tetováló tanfolyam? Mihez kezdjek a jó rajztudással?

Figyelt kérdés

Meglehetősen jól rajzolok ahhoz képest, hogy soha nem tanultam. Két éve kezdtem el poénból. Jó, mindig volt kézügyességem, de nem gondoltam volna, hogy milyeneket tudok :)

Többen is elismerték, hogy tehetséges vagyok és nagyon nagyon szeretnék ezzel kezdeni valamit! Leginkább tetoválóművész lennék, de tudom, hogy úgyse jönne ez össze nekem :( egyetlen problémám, hogy későn jöttem rá...már 23 vagyok. Jelenleg logisztikában dolgozom, de nem érdekel, nagyon nem...

Képezzem magam tovább? Vagy maradjon meg a rajzolás hobbinak?

23L

2012. febr. 16. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Ahogy érzed:) Én is itt vagyok szintén 23évesen pályakezdő és a végzettségemmel csak szopok, nem kellek sehova...
2012. febr. 16. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát ezzel csak művész lehetsz.Én is ilyen vagyok.Jól rajzolok és nem tudom hasznosítani.De mondjuk a rajzolásból fakadóan az egyik kedvenc hobbim a fafaragás
2012. febr. 16. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem tetováló tanfolyamot megpróbálhatod, (bár nem túl olcsó) de legalább gyakorlati oktatásba is részesülsz tetováló mellet és azért azzal elég jól lehet keresni is
2012. febr. 19. 23:14
 4/5 anonim válasza:
Én is ugyan ebben a dilemmában vagyok, Tehetség fegyelem csak "I not have a chass.." (1x volt 1 ki állításom azóta csak itthon vannak a falaimon keretezve. De nekem nem jön össze az egy dolog. Nincs lehetetlen csak tehetetlen!! Megfogod magad bemész 1 Tettováló szalonba viszel magaddal néhány egyedi rajzaidat!! És ott egyből el dől hogy látnak e benned fantáziát. Viszont ha nem akarod magad lejáratni előbb varrass is magadra néhány dolgot akár egyedieket!! ( képzeld az hogy néz ki, hogy egy autó szerelő műhelybe be megy egy forma hogy ügyesen szerelget de jogsia nincs és igazából sosem ült autóban de azért ö szeretne autó szerelő lenni. mennyire röhögnék ki?? ) Sok sikert! :)
2012. márc. 5. 22:22
 5/5 anonim válasza:
100%

Látom, hogy régi a kérdés, de nem bírom szó nélkül: ugye viccelsz a koroddal kapcsolatban?!

Tessék elfelejteni ezt az "egy élet - egy szakma" hozzáállást, mert az a nagyszüleink korában volt aktuális!

Ált.suliban fodrász akartam lenni (azóta is én vágom az egész család haját), de végül egy ált.gimibe kerültem, ahonnan tanárképző főiskolára (matematika és rajz szak) mentem tovább. 1 év tanítás után, 24 évesen kezdtem el egy mérlegképes könyvelői szakmát tanulni, 26 évesen már abban helyezkedtem el. Jelenleg is abban dolgozom, és jól is keresek, de valahogy nem az igazi... Most azért bukkantam rá a kérdésedre, mert talán a rajztudásommal kezdenék valamit... Az is lehet, hogy lesz belőlem egy tetováló művész. Az is lehet, hogy 40 leszek addigra. De ha belegondolsz, hogy nagyságrendileg 20-60 éves kor között dolgozunk, akkor még mindig csak a felénél fogok járni. ...szóval még utána is belefér akár 3 szakma. ...talán a fodrász lesz az egyik. ;)

„Sosem késő, hogy az legyél, ami lenni akarsz. Nincs korlátozva az idő, bármit bármikor elkezdhetsz. Változhatsz, vagy maradhatsz a régi, nincsenek szabályok erre. Lesznek nagyszerű és rossz pillanataid - remélem, te tele leszel jóval. Remélem látsz majd olyan dolgokat amiken ledöbbensz. Remélem érzel majd olyat, amit addig sohasem éreztél. Remélem találkozol olyan emberekkel, akik másként látják a világot. Remélem olyan életed lesz, amire majd büszke lehetsz. De ha mégsem, remélem lesz elég erőd hogy újrakezdd.”

/Benjamin Button különös élete/

32L

2015. aug. 31. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!