Rajz majd tetováló tanfolyam? Mihez kezdjek a jó rajztudással?
Meglehetősen jól rajzolok ahhoz képest, hogy soha nem tanultam. Két éve kezdtem el poénból. Jó, mindig volt kézügyességem, de nem gondoltam volna, hogy milyeneket tudok :)
Többen is elismerték, hogy tehetséges vagyok és nagyon nagyon szeretnék ezzel kezdeni valamit! Leginkább tetoválóművész lennék, de tudom, hogy úgyse jönne ez össze nekem :( egyetlen problémám, hogy későn jöttem rá...már 23 vagyok. Jelenleg logisztikában dolgozom, de nem érdekel, nagyon nem...
Képezzem magam tovább? Vagy maradjon meg a rajzolás hobbinak?
23L
Látom, hogy régi a kérdés, de nem bírom szó nélkül: ugye viccelsz a koroddal kapcsolatban?!
Tessék elfelejteni ezt az "egy élet - egy szakma" hozzáállást, mert az a nagyszüleink korában volt aktuális!
Ált.suliban fodrász akartam lenni (azóta is én vágom az egész család haját), de végül egy ált.gimibe kerültem, ahonnan tanárképző főiskolára (matematika és rajz szak) mentem tovább. 1 év tanítás után, 24 évesen kezdtem el egy mérlegképes könyvelői szakmát tanulni, 26 évesen már abban helyezkedtem el. Jelenleg is abban dolgozom, és jól is keresek, de valahogy nem az igazi... Most azért bukkantam rá a kérdésedre, mert talán a rajztudásommal kezdenék valamit... Az is lehet, hogy lesz belőlem egy tetováló művész. Az is lehet, hogy 40 leszek addigra. De ha belegondolsz, hogy nagyságrendileg 20-60 éves kor között dolgozunk, akkor még mindig csak a felénél fogok járni. ...szóval még utána is belefér akár 3 szakma. ...talán a fodrász lesz az egyik. ;)
„Sosem késő, hogy az legyél, ami lenni akarsz. Nincs korlátozva az idő, bármit bármikor elkezdhetsz. Változhatsz, vagy maradhatsz a régi, nincsenek szabályok erre. Lesznek nagyszerű és rossz pillanataid - remélem, te tele leszel jóval. Remélem látsz majd olyan dolgokat amiken ledöbbensz. Remélem érzel majd olyat, amit addig sohasem éreztél. Remélem találkozol olyan emberekkel, akik másként látják a világot. Remélem olyan életed lesz, amire majd büszke lehetsz. De ha mégsem, remélem lesz elég erőd hogy újrakezdd.”
/Benjamin Button különös élete/
32L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!