Szerintetek a tanár direkt nem hívott be vizsgázni?
Év végi egyetemi vizsga volt, ami két részből állt: írásbeli és szóbeli. Ha valaki nem ért el az írásbelin egy bizonyos pontszámot, akkor az nem mehetett szóbelizni. A tanár az írásbeli után kb. 1,5 héttel küldött a csoport emailjére egy táblázatot, amiben a szóbeli beosztás szerepelt.
Az én nevem nem volt benne. Tudtam, hogy annyira nem lett jó az írásbeli (ami ilyen beugró alapon ment, 60%-ot kellett elérni vagy ilyesmi), de azon meglepődtem, hogy ennyire rosszul sikerült. Abszolút nem számítottam rá. Tudom, hogy rosszul kezeltem az ügyet, és kellett volna írnom a tanárnak, ugyanakkor meg gondoltam, minek: ha egyszer ez a beosztás, akkor ez. Totál kész voltam, hogy nem sikerült egy fontos vizsgám meg minden, aztán miután lezajlott (a többieknek) ez a vizsga, egy másik tanár írt, hogy miért nem mentem be a vizsgára. Szóval kiderült, hogy csak véletlenül maradt le a nevem.
Azonban a dologhoz hozzátartozik, hogy azzal, aki küldte a beosztást, volt némi személyes nézeteltérésem, így komolyan megfordult a fejemben, hogy lehet, hogy direkt csinálta, bosszúból.
Igazából már nincs jelentősége a dolognak abból a szempontból, hogy elmentem vizsgázni és jól sikerült meg minden, de jövőre is lenne ezzel a tanárral órám (sajnos kis tanszék vagyunk, így nem tudom ezt elkerülni), ami miatt már azóta aggályaim voltak, mióta volt az említett atrocitás, de így meg még inkább aggódom és hiába nyár van, nem tudok másra gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!