Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Voltatok már úgy vizsgázni,...

Polarbeer kérdése:

Voltatok már úgy vizsgázni, hogy csak azért rúgott ki a tanár vizsgáról, mert nem voltatok kiöltözve?

Figyelt kérdés
Akár érettségin, akár egyetemi/főiskolai szóbeli vizsgára gondolok.

2012. jún. 27. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk egyetemi szóbelin (SOTE) alapelvárás hogy öltöny (lányoknak blúz). Volt egy srác aki egyik legjobb volt az évfolyamon, mégis kettest kapott, a tanár feltűnően sokat veszekedett vele, valszeg a sima, színes ing+farmer kombó miatt. De ez egyetemenként változik.
2012. jún. 27. 19:55
 2/7 A kérdező kommentje:

Én ma vizsgáztam az ELTE TTK bioszon, és azt mondta a tanár, hogy "nem kell ám feltétlen minden vizsgára kiöltözni". Ezen úgy meglepődtem. És mikor jöttem vissza a koliba, akkor kezdtem ezen gondolkozni, na mondom kiírom. :)

Egyéb személyes tapasztalatok? :D

2012. jún. 27. 20:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem mertem megpróbálni, viszont egyébként sem szoktak kisestélyiben menni, csak egy fehér inget veszek fel, meg egy fekete nadrágot. Mivel ma úgy mentem, h tuti megbuktam 3-ra is a beugrón a köcsögje, így még balerina cipőt sem vettem fel, hanem a fekete lacoste cipőmet:P Én is bioszon vagyok amúgy, Szegeden
2012. jún. 27. 20:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát én BGF-re járok és a vizsgák többsége írásbeli, de vannak szóbelik is néha, erre általában mindenki csinosabban öltözik, ha nem is szigorú ünneplőbe, de a fiúk ingben, a lányok blúzban szoktak megjelenni. Mondjuk láttam már olyat, aki tök hétköznapi ruhában jött és nem volt belőle gond, de szerintem ez már kicsit hagyomány is, hogy szóbelire ki kell öltözni.
2012. jún. 27. 21:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Miskolci Egyetemre járok (ÁJK)... itt alapjában nem követelik meg, írásbelire akármibe lehet menni, jó azért ne tornacipő meg top és farmercucc :))... szóbelin sem követelik meg a fekete nadrág/szoknya, fehér inget... elegánsnak kell lenni, és ennyi. De a gépészeket kizavarták állítólag szóbeliről mert egy pasi rövidebb nadrágba jelent meg, arra hivatkozott h hát 30 fok van, nemfog ő öltönyt felvenni, amikor alapból forróság van az egyetemen. Kivágta a tanár egy karóval. Ilyen is van
2012. jún. 28. 07:22
 6/7 A kérdező kommentje:

Itt, ELTE bioszon írásbelire akármibe mehetsz, én mostanában farmershortban szoktam írni. Most itt direkt a szóbelikre kérdeztem rá.

De azért az is érdekes, hogy máshol az írásbelin is megkövetelnek minimum elegancét. :)

2012. jún. 28. 20:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Bocsi, én írtam félreérthetően! Írásbelire abban mész, amiben akarsz, szóbelire öltözünk csinosabban. BGF-es voltam.
2012. jún. 29. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!