Polarbeer kérdése:
Voltatok már úgy vizsgázni, hogy csak azért rúgott ki a tanár vizsgáról, mert nem voltatok kiöltözve?
Figyelt kérdés
Akár érettségin, akár egyetemi/főiskolai szóbeli vizsgára gondolok.2012. jún. 27. 19:48
1/7 anonim válasza:
Nálunk egyetemi szóbelin (SOTE) alapelvárás hogy öltöny (lányoknak blúz). Volt egy srác aki egyik legjobb volt az évfolyamon, mégis kettest kapott, a tanár feltűnően sokat veszekedett vele, valszeg a sima, színes ing+farmer kombó miatt. De ez egyetemenként változik.
2/7 A kérdező kommentje:
Én ma vizsgáztam az ELTE TTK bioszon, és azt mondta a tanár, hogy "nem kell ám feltétlen minden vizsgára kiöltözni". Ezen úgy meglepődtem. És mikor jöttem vissza a koliba, akkor kezdtem ezen gondolkozni, na mondom kiírom. :)
Egyéb személyes tapasztalatok? :D
2012. jún. 27. 20:00
3/7 anonim válasza:
Én még nem mertem megpróbálni, viszont egyébként sem szoktak kisestélyiben menni, csak egy fehér inget veszek fel, meg egy fekete nadrágot. Mivel ma úgy mentem, h tuti megbuktam 3-ra is a beugrón a köcsögje, így még balerina cipőt sem vettem fel, hanem a fekete lacoste cipőmet:P Én is bioszon vagyok amúgy, Szegeden
4/7 anonim válasza:
Hát én BGF-re járok és a vizsgák többsége írásbeli, de vannak szóbelik is néha, erre általában mindenki csinosabban öltözik, ha nem is szigorú ünneplőbe, de a fiúk ingben, a lányok blúzban szoktak megjelenni. Mondjuk láttam már olyat, aki tök hétköznapi ruhában jött és nem volt belőle gond, de szerintem ez már kicsit hagyomány is, hogy szóbelire ki kell öltözni.
5/7 anonim válasza:
Miskolci Egyetemre járok (ÁJK)... itt alapjában nem követelik meg, írásbelire akármibe lehet menni, jó azért ne tornacipő meg top és farmercucc :))... szóbelin sem követelik meg a fekete nadrág/szoknya, fehér inget... elegánsnak kell lenni, és ennyi. De a gépészeket kizavarták állítólag szóbeliről mert egy pasi rövidebb nadrágba jelent meg, arra hivatkozott h hát 30 fok van, nemfog ő öltönyt felvenni, amikor alapból forróság van az egyetemen. Kivágta a tanár egy karóval. Ilyen is van
6/7 A kérdező kommentje:
Itt, ELTE bioszon írásbelire akármibe mehetsz, én mostanában farmershortban szoktam írni. Most itt direkt a szóbelikre kérdeztem rá.
De azért az is érdekes, hogy máshol az írásbelin is megkövetelnek minimum elegancét. :)
2012. jún. 28. 20:51
7/7 anonim válasza:
Bocsi, én írtam félreérthetően! Írásbelire abban mész, amiben akarsz, szóbelire öltözünk csinosabban. BGF-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!