Ha van 3 szakmám fel kell tölteni felvire?
Figyelt kérdés
Van 3 szakmám, ebből egynek semmi jelentősége nincs többletpontok szempontjából.
Akkor is fel kell tölteni? Baj ha nem töltöm fel?
2019. júl. 3. 18:37
1/6 anonim válasza:
Ha nem lenne plusz pontod belőle, nem baj, hogy nem töltöd fel.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem lenne belőle.
Még olyan kérdés,hogy 2 szakmát beszámítanak egy szakra?(Többletpont)
2019. júl. 3. 18:46
3/6 anonim válasza:
Egyet számítanak be,
ha a kódja 54-el v. 55-el kezdődik
4/6 anonim válasza:
Ami releváns a többletpontokhoz, azokat töltsd fel. Értelemszerűen rendes, szakmába vágó bizonyítvány esetén külön-külön jár a pluszpont.
5/6 anonim válasza:
Én feltöltöttem mindent. Szakmát, technikusit, diplomát. Egyik sem volt releváns a megjelölt szakhoz. 180°-os fordulatot vettem, teljesen mást akarok tanulni, mint amit eddig csináltam.
Jó, hogy feltöltöttem, mert bár nem gondoltam volna (ekkora mélységig el sem olvastam) végül a diplomám alapján számították a pontot.
Mit veszítesz vele, ha feltöltöd? azt a 3 percet, amíg a bescannelés, csatolás tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!