Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Üzemmérnök-informatikus -...

Üzemmérnök-informatikus - mennyire nehéz a matek/fizika?

Figyelt kérdés

Miután leérettségiztem, tervezem munka mellett elvégezni ezt a szakot levelezőn a GDF-ben vagy az Óbudai egyetemen.

Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire nehéz a matek és a fizika? Én a szakgimnáziumban most 3-as voltam matekból. Az informatikai részével nem lenne gond, most OKJ-s informatikai szakon vagyok.

2019. júl. 2. 22:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Én most hagyom itt az Óbudai Egyetemen ezt a szakot. Nagyon nehéz a matek és a fizika is. Kb mindenki megbukott belőle.

Csak elég ezekből a véleményekből végigolvasgatni néhány oldalt:

[link]

[link]

Szóval az Óbudai Egyetemet nem ajánlom.

2019. júl. 4. 18:58
 2/3 anonim ***** válasza:
48%

Fizika szakon vagyok, ahhoz képest az alkalmazott matek biztosan sokkal könnyebb, nyilván a fizika is összehasonlíthatatlanul könyebb üzemmérnök-infón.

Elméleti matekról nem tudok nyilatkozni, az fizikán alig van, infós szakon viszont felteszem van vmennyi :)

2019. júl. 4. 19:02
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Azt kétlem, hogy annyira nehéz lenne. A mérnökinformatikus alapképzéseken is a matek/fizika maximum közepesen nehéz. Kis szorgalommal teljesíthetők. Véleményem szerint viszont az okj-hoz képest az üzemmérnök nem adna annyi pluszt.
2019. júl. 4. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!