OE NIK mérnökinformatikusra lenne esély?
Inkább kedvesek mint durvák. Én egyáltalán nem tudtam programozni egyetem előtt. Még középszintű érettségim sem volt.
Nyugi nem fogsz belehalni.
Szia, írj privátot és akkor amit lehet megválaszolok. Én idén kezdtem, most fejezem be az első félévet. Azt, hogy imádod a matekot nem tudom hova tenni, tök jó de ez főleg a későbbiekben inkább informatikáról szól, én közép matekkel jutottam be és szerencsére sikerült minden, 380-an kezdtük kb. a félévet, olyan 60% csúszik legalább egy tárgyból.
Fizika... villamosságtan van az első félévben. Nincs előadás csak egy 45 perces gyakorlat és azt várták el, hogy otthon tanuld meg az elméletet. Nagyon sűrű és sokan csúsznak belőle DE nem épül rá semmi, szóval nem nagy baj ha elsőre nem megy. A prog 1 nem túl nehéz, oda kell figyelni és otthon meg szabadidődben programozgatni kell és nem lesz baj.
Van esélyed. Nézd meg a tantervben, hogy milyen programozási nyelvek lesznek az első pár félévben és olyan youtube videókat nézegess még azért bőséggel. Középiskolás szabadidőd fektesd be ezekbe, egyetemen meg hálálja magát.
Ha van olyan tárgy amit neccesnek érzel, már az elején érdemes eljárni belőle korepra. Nagyon hasznos tud lenni ha zh-ra úgy érkezel, hogy az összes típus feladattal képben vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!