SzE mennyire számít jónak mérnökképzés terén? Jobb vagy rosszabb mont a PE?
Figyelt kérdés
Elsősorban a villamos illetve mechatronikai mérnök képzésben.2019. júl. 1. 19:41
1/17 villanyreszelő válasza:
Üdv. Ha a kettő közül akarsz választani, inkább a Pannon Egyetem.Mégis inkább azt javasolnám menj a Műegyetemre, vagy a Kandóra.Ez a villamosmérnök képzésről a véleményem. A mechatronikát nem ismerem.
2/17 A kérdező kommentje:
Hát az a helyzet hogy mostmár muszály a kettő közül választanom :D. Pestet alapból kizártam, egyszerűen nem bírtam volna, előbb jelentkeztem volna Debrecenbe mint Pestre. Sokan azt mondják, hogy PE gyengébb mint a SzE, de mégis minden rangsorban előrébb van.
2019. júl. 2. 09:28
3/17 villanyreszelő válasza:
Erről igazából az tudna neked igazi véleményt mondani, aki járt mindkét helyre. Ilyen meg gondolom nem sok van.Próbálj más szempontból dönteni. Hova tudsz jobban bejárni, hol olcsóbb az albérlet....
4/17 A kérdező kommentje:
Bejárás percre pontosan ugyanaz szinte :D koliba meg 99% hogy felvesznek. Ugyhogy ezek alapján nem megy sajnos. Attol félek, hogy egy PEs diploma nem ér annyit mint az SzEs igaz bármilyen egyetemi ranglistát néztem a PE mindig jóval az SzE előtt volt műszaki karoknál, meg általában is.
2019. júl. 2. 11:16
5/17 anonim válasza:
Lusta vagyok utána nézni, de utoljára a pécsin volt valamiféle orientáció, a SZE-n is nyilván van, ez nem is számít?
6/17 A kérdező kommentje:
Milyen orientációra gondolsz pontosan?
2019. júl. 2. 12:06
7/17 villanyreszelő válasza:
Végül is milyen mérnök akarsz lenni? Azon belül milyen szakirányra gondoltál?
8/17 A kérdező kommentje:
Mechatronikára gondoltam, mérés és labortechnika szakirányban. Ezzel igy elhelyezkedhetnék teszmérnök/fejlesztőmérnökként a későbbiekben? A másik választható szakirány a folyanatmérnöki. Melyikkel járnék jobban?
2019. júl. 2. 16:26
9/17 A kérdező kommentje:
Széchenyinek nem találtam meg hogy milyen szakirányok vannak?
2019. júl. 2. 16:32
10/17 A kérdező kommentje:
*kérdőjel nélkül
2019. júl. 2. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!