A Szegedi tudomány Egyetem mennyivel rosszabb mint az Óbudai?
Konkrétan a mérnökinformatikus szakrol lenne szó.
Tehát ebből a szempontból értendő a kérdés.
Én is remélem ,hogy valaki ír majd ,aki oda jar.
Egyébként személyes okok miatt mennek csak az SZTE-re.
De még egy dolgot hozzátennék: az, hogy melyik egyetemen kaptad a diplomádat egyik céget sem fogja érdekelni állásinterjún. Csak azt fogják nézni, hogy milyen tudásod van. És azt a tudást, ami ott kelleni fog, önmagadnak kell majd elsajátítanod, az egyetem csak segítséget ad hozzá.
Tehát ilyen szempontból majdnem mindegy, hogy melyiket választod, mindkettővel ugyanolyan versenyképes leszel a munkaerőpiacon ha rendesen tanulsz.
Egyet értek azzal,hogy leginkább az a tudás számít ,amit önmagamnak sajátítok el,viszont nem gondolom,hogy az mindegy lenne,hogy azt a tudást amit önmagamnak fejlesztek,azt melyik egyetem alapozza meg.
Úgy hallottam,hogy az Óbudai gyakorlat orientált ,ezért is mennék szívesen oda,viszont sajnos a SZTE-ről semmit nem tudok..
Ha valaki válaszol majd a kérdésre,azt is írja már le,hogy melyik a nehezebben elvégezhető.
Valóban igaz, hogy mérnökről a legtöbb ember átmegy gazdinfóra, mert szerintem elég nehéz a mérnökinfó.
A kérdésedre szerintem senki se fog tudni válaszolni, mert mindenki maximum az egyiket fejezte be.
Miért szeretnél mérnökinfóra menni? Szegeden a programtervező, mérnök, gazdaságinformatikusból is ugyanúgy fejlesztő lesz csak a mérnökinfósok szivnak még egy picit plusszba.
Utolsó,azért mert engem a számítógépek,nem csak szoftveresen ,hanem hardveresen is érdekelnek.Illetve a továbbiakban fejlesztőként szeretnék dolgozni.
Hazudnék ha azt mondanám,hogy a pénz nem motivál,viszont nagyobb az érdeklődési köröm magához a szakhoz ,mint a motivációm a sok pénz kereséshez.
Egyébként tisztában vagyok vele,hogy nem lesz olyan ember ,aki mind két egyetemet megjárta,viszont reménykedem benne,hogy a felsőoktatásban jártas személyek esetleg meg tudják mondani,hogy mégis melyik egyetem minőségibb illetve melyikre ajánlottabb menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!