Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 50 óra közösségi munka?

50 óra közösségi munka?

Figyelt kérdés
50 óra rabszolgaság ami kötelező az érettségihez. Hogyan lehetne kihagyni?

2019. jún. 28. 15:43
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Utolsó:köszönöm :D te leszel a legjobb Barátom XD
2019. júl. 1. 00:31
 22/29 anonim ***** válasza:
Miért nem én? ;C :3
2019. júl. 1. 10:07
 23/29 A kérdező kommentje:
Miért te melyik válaszoló vagy? :R
2019. júl. 1. 11:17
 24/29 anonim ***** válasza:
A 18-as. :3
2019. júl. 1. 17:57
 25/29 A kérdező kommentje:
Jaa azt hittem te mar eltuntel XD de akkor te is a legjobb barátom vagy :D
2019. júl. 1. 18:56
 26/29 anonim ***** válasza:
XDD
2019. júl. 1. 19:04
 27/29 anonim válasza:
Nos hát figyelj, őszinte leszek hozzád én egy borzalmasan lusta és kényelmes ember voltam és VAGYOK is :D Idén érettségiztem, így természetesen abszolváltam azt a bizonyos 50 órát. Az a helyzet, hogy én mindenképpen javaslom, hogy ne csak valahol leigazoltasd azt az 50 órát, hanem tényleg teljesítsd a valóságban is, ne csak papíron. Amikor elkezdtem a szakgimnáziumot az én véleményem is pontosan az volt, hogy minek ez, meg hogy lehet kikerülni, hisz nekem még szakmai gyakorlatra is kellett kötelezően menni... Na de a közösségi órákat egyáltalán nem bántam meg meeert annyi helyre tudsz menni és annyiféle dolgot tudsz csinálni, hogy azt el nem tudom mondani. Én pl. voltam egyszer futóversenyen csak ilyen pohárban adtam italt aki kért meg így irányítottam, hogy merre kell futni és nagyon jó buli volt egyrészt a többi "felügyelő" is ugyan így ilyen közösségi órán volt ott és hatalmas arcok voltak, meg furcsának találtam, hogy vadidegen emberek ilyen tök minimális dolgokért is hálálkoznak nekem és egyébként nagyon jól esett! :D Szóval olyan helyre menj és csinálj olyan dolgot ami nem munka számodra, tök komolyan mondom, hogy biztos találsz kedvedre valót amit még szívesen is csinálsz!:) Többnyire nem kell egyikben sem megszakadni "lazák" az ilyen közösségi feladatok tényleg. Ui.: Nem különösebben a meggyőzés volt a célom, elhiheted tökmindegy számomra az, hogy ténylegesen megcsinálod-e vagy sem, viszont azt fontosnak tartottam, hogy tudd bizony én lusta emberként(valószínűleg hozzád hasonlóan) egyáltalán nem szívásként értékeltem, hanem egy érdekes időtöltésként ami "hozzáadott" a személyiségemhez valamit ami véleményem szerint jó tapasztalat/hasznos dolog. Ui2.: sry ha nyelvtanilag valamely mondat hibás vagy helyesírási hibákat vétettem, nem olvastam át amit írtam! :D
2019. júl. 4. 20:32
 28/29 anonim ***** válasza:
50 óra kb 1 hétről van szó ne viccelj már
2019. júl. 7. 11:14
 29/29 anonim válasza:
Csináld meg,és ne nyávogj mint egy gyerek. Nem hiszem el, hogy ezt felnőtt férfiaknak magyarázni kell.
2019. júl. 18. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!