Közösségi szolgálatot megoldani valahogy?
Szóval most voltam 10.-es és ebben a nyári szünetben már meg kellene csinálnom.. De mivel nem túl jó anyagi helyzetünk van ezért én nyári szünetben is ledolgozok mindig több mint 2 hónapot és abban a pár hétben már igazán nincs kedvem menni dolgozni a semmiért csak hogy másnak jó legyen..
Érdi vagyok, nem lehet ezt valahogy megoldani "okosba?" Ha kell akkor abból a maradék zsebpénzemből is odaadok vagy egy tizest.. csak valahkgy legyen meg ez.
Nagyon szépen köszönöm annak aki segít és nem csak azt írja hogy ne nyávogjak és csináljam meg..
Én megoldottam okosba. Itt van egy óvoda a közelünkbe. Épp nyugdíj előtt állt az igazgatója. Anyám felhívta, hogy tudnék-e menni közösségi szolgálatot ledolgozni, erre felajánlotta, hogy leigazolja az egészet. Bementünk személyesen és beírt mindenféle kamu tevékenységet 2 hónapra előre :D szóval 2 hónappal azután tudtan csak leadni, hogy ne bukjunk le. Olyanokat írt be, hogy falavelek gereblyézése, tökfaragás...stb. És még mondta is, hogy fiúknak nem kell közösségi szolgálatot csinálni. Mert azt mondta, hogy lányoknak még csak-csak tudna olyan feladatokat adni, hogy játszon, foglalkozzon a gyerekekkel, mert egy ott dolgozó ovónő bevitte a lányát és ő rendesen ledolgozta amit kell, na de fiúnak úgy gondolta nem kell.
Szóval az óvodákat tudom ajánlani, ott valószínűleg leigazolják, ha fiú vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!