Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit lehet majd tenni? (Emelt...

Mit lehet majd tenni? (Emelt szóbeli érettségi)

Figyelt kérdés
Mindent jól mondtam el, le is írtam, mégis végig azt mondták, hogy nem jó. Teljesen össze akartak zavarni és elbizonytalanítani. Itthon megnéztem utána mindent és minden tökéletes volt. A vizsgáztatók olyan dolgokat mondták a tételről, ami igazából nem is igaz. Tehát, ha jól mondtam mindent és lepontoznak, mert ugyebár 2 hét mire kiderül milyen lett, akkor mit lehet tenni? Unalmas már ez a pofára osztályozás. Mások előttem olyan alapvető dolgokat nem tudtak, mégis folyamatosan dicsérték és segítettek is neki. Valakinek tapasztalata ebben?
2019. jún. 8. 16:43
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Na de majd akkor kiderül. A papíron minden rajta van, ami kellett. Szóval nem tudnak hazudni. Kár, hogy nem diktafonnal mentem. Legalább hallatszódna, milyen is a vizsgabizottsági tag...
2019. jún. 9. 22:33
 22/27 anonim ***** válasza:

"Hivatalos leírás:

Amint elhagyod a szóbeli vizsga helyszínét ... Remélem, boldogan távozol a vizsgáról, és mehetsz ünnepelni a barátaiddal... Említettem korábban, hogy ..."

Aha, marha hivatalos már csak a stílusa is a tegeződéssel, meg a bulira való utalás is... :D

2019. jún. 10. 13:34
 23/27 anonim ***** válasza:

Ha tudod bizonyítani 100%-osan, hogy a vizsgán méltánytalanság ért akkor foglalkozik majd a kormányhivatal a kérelmeddel. A szakmaiságot/szakmaitlanságot a kormányhivatal nem vizsgálja. Esetedben a pontok a mennyiségével felmerülő problémádat szerintem alapból elutasítják. A kormányhivatal csak a te dolgaiddal foglalkozna ha beadsz fellebezést. Azzal hogy Debil Pistike nem tudott véleményed szerint semmit se és max pontot kapott nem fog foglalkozni.

A diákok az alacsony pontjaikat sok mindennel szokták magyarázni ezek közüla TOP3-at leírnám:

1. Engem lepontoztak pedig mindent tudtam míg más semmit se tudott és maximális pontot kapott.

2. Azért pontoztak le mert cigány/meleg/raszta hajú vagyok, magyarán rasszisták a vizsgáztatók.

3. Azért pontoztak le mert személyes bosszúvágy vezérelte a vizsgabizottságot.

Természetesen nyújthatsz be jogorvoslati kérelmet, de véleményem szerint alapból elutasítják. Hiába keresik elő a kidolgozott papírodat. Mivel egy szóbeli vizsga volt ezért simán elég csak arra hívatkozniuk, hogy a vizsgabizottság csak azt értékelte amit te elmondtál.

Az emelt biosz érettségidet majd októberben kijavítod.

2019. jún. 10. 14:21
 24/27 anonim ***** válasza:
Ha a jegyzetpapírján egy jeles felelet van, ő meg 6 pontot kapott, akkor helyt fognak adni a fellebbezésnek. Nyilván azon múlik a siker, hogy tartalmilag megfelelő-e és a feladatmegfogalmazás szerint releváns-e, amit elmondott.
2019. jún. 10. 17:17
 25/27 anonim ***** válasza:
Azért nincs igazad, mert egy szóbeli vizsgán a szóban elhangzottakat szabad ertékelni. Ha a diák leírta a papírra de nem mondta el akkor nem adható rá pont. Természetesen hogy mi hangzott el azt már senki sem tudja bizonyítani.
2019. jún. 10. 17:49
 26/27 A kérdező kommentje:
Akkor, ilyen erővel akárkit megszivathatnak és megbuktathatnak, hiszen senki se tudja majd bizonyítani. A papíron minden válasz szerepel. Szóval bizonyíték erejű...
2019. jún. 10. 18:17
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem életszerű, hogy ott van a papírján, de nem mondta el. Ez semmivel nem lenne magyarázható. Ha rosszullesz és kirohan, nem fejezi be a feleletét, azt rendkívüli eseményként jegyzőkönyvbe veszik.
2019. jún. 10. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!