Mit lehet majd tenni? (Emelt szóbeli érettségi)
"Hivatalos leírás:
Amint elhagyod a szóbeli vizsga helyszínét ... Remélem, boldogan távozol a vizsgáról, és mehetsz ünnepelni a barátaiddal... Említettem korábban, hogy ..."
Aha, marha hivatalos már csak a stílusa is a tegeződéssel, meg a bulira való utalás is... :D
Ha tudod bizonyítani 100%-osan, hogy a vizsgán méltánytalanság ért akkor foglalkozik majd a kormányhivatal a kérelmeddel. A szakmaiságot/szakmaitlanságot a kormányhivatal nem vizsgálja. Esetedben a pontok a mennyiségével felmerülő problémádat szerintem alapból elutasítják. A kormányhivatal csak a te dolgaiddal foglalkozna ha beadsz fellebezést. Azzal hogy Debil Pistike nem tudott véleményed szerint semmit se és max pontot kapott nem fog foglalkozni.
A diákok az alacsony pontjaikat sok mindennel szokták magyarázni ezek közüla TOP3-at leírnám:
1. Engem lepontoztak pedig mindent tudtam míg más semmit se tudott és maximális pontot kapott.
2. Azért pontoztak le mert cigány/meleg/raszta hajú vagyok, magyarán rasszisták a vizsgáztatók.
3. Azért pontoztak le mert személyes bosszúvágy vezérelte a vizsgabizottságot.
Természetesen nyújthatsz be jogorvoslati kérelmet, de véleményem szerint alapból elutasítják. Hiába keresik elő a kidolgozott papírodat. Mivel egy szóbeli vizsga volt ezért simán elég csak arra hívatkozniuk, hogy a vizsgabizottság csak azt értékelte amit te elmondtál.
Az emelt biosz érettségidet majd októberben kijavítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!