2-es átlag alatt mennyi az esélye, hogy nem buktatnak meg?
Figyelt kérdés
Elég rosszul állok matekból, 1,6-7 re. Mennyi az esélye annak hogy átengednek és nem kell pótvizsgáznom? Nálam csak a matek a gáz, a főtantárgyakból 5-ös vagyok2019. jún. 7. 13:33
52/60 A kérdező kommentje:
Szerdán lesz az évzárónk!! :)
2019. jún. 16. 09:33
53/60 A kérdező kommentje:
Na, itt vagyok. :)
Átengedtek végül. :D Eredményeim:
Magyar nyelv: jeles
Irodalom: jó
Történelem: jeles
Matematika: elégséges
Fizika: jó
Kémia: jeles
Informatika: jeles
Ének-Zene: jeles
Testnevelés: jó
Mozgókép és médiaismeret: jeles
Vizuális kultúra: jeles
Német nyelv: jeles
Angol nyelv: jeles
Földrajz: jó
2019. jún. 21. 20:48
54/60 A kérdező kommentje:
Ez kimaradt:
"Kémia és Informatika tantárgyból dicséretben részesült."
2019. jún. 21. 20:49
56/60 A kérdező kommentje:
Köszi! 😊😋🙃
2019. jún. 22. 07:07
58/60 anonim válasza:
Gratula, azért ez kemény lehetett.
59/60 A kérdező kommentje:
Tanultam is keményen. Kivéve ugye a matekból, úgy voltam vele ha leülők, hanem akkor is 1-t írok. Amit meg értettem egy kicsit jobban megtanultam 3-ra. :) Egyébként tanárt fogok keresni, hogy pótoljam a hiányosságokat.
2019. jún. 22. 11:52
60/60 anonim válasza:
Gratulálok, ez nagyon szép bizonyítvány.
A matek 2-es meg a tanár kudarca, nem a tiéd.
Az meg az oktatási rendszer kudarca, hogy matekkal gyötri az olyan gyerekeket is, akinek se kedve, se érdeklődése nincs hozzá. Ahelyett hogy arra a tárgyra fordíthatná azt az időt, ami érdekli, és amiben tehetséges. Megsúgom, hogy soha az életben nem fogsz deriválni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!