2-es átlag alatt mennyi az esélye, hogy nem buktatnak meg?
0% :) nagyon úgy tűnik azok, akik lepontoztak, félnek segítséget kérni és nem fogadják el, hogy nem csak a tanár tud korrepetálni, hanem más is.
#magyar
Sok iskolában azért nincs korrepetálás, mert így is 25 órája van sok tanárnak. Van akinek még több. Az ighelyettesek, igazgatók, "szakértők" meg órakedvezményeket kapnak. Egyszerűen nincs ember, nincs elég pénz. Régen a fidesz előtt, még kifizették, ha tartottál, sőt még a szakkört is. Nem beszélve a helyettesítésekről.
Nem tudom, miért várják el sokan, hogy a tanár csak úgy a szabadidejét altruista módon is az oskolára, diákokra fordítsa. A fizetés enyhén szólva nevetséges, a társadalmi megbecsülés szinte 0. Ahogy előttem is jól leírták: a boltban sem adnak ingyen kenyeret, egy színész se játszik ingyen, egy műsorvezetőt se fog a "jófejségből" konferálni egy rendezvényen, a kőműves se rakja a falat, ha egy építkezésen meglát 2 árválkodó kupac téglát, csak mert ez a szakmája...
Én diákkoromban sosem kértem pénz korrepetálásért (nem is kaptam), de nem nagyon jöttek oda hozzám, pedig majdnem mindenből 5-ös voltam. Inkább fizették a szülők az almighty magántanárokat... Szívesen segítettem akkor is, most is. Ezen a honlapon is azért vagyok, csak legyenek konkrét kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!