Más is nagyon stresszes vizsgaidőszakban?
Igazából fejben kéne rendbe tenned a dolgokat. Gondold át, hogy eleget tanultál, sikerülni fog kár izgulni. Ha esetleg mégsem sikerül, akkor mész még egyszer, legalább nyertél egy kis tapasztalatot a vizsgán.
A vizsgàztatòk is emberek, ne fogd fel olyan tragikusan a dolgokat.
Sikerülni fog, elvégzed a tárgyakat és az egyetemet akkor is, ha nem izgulsz ennyit.
Tényleg fejben dől el.
Én gimisként mindig nagyon izgultam, de egyetemen már sikerült leküzdeni, rajottem, hogy magammal cseszek ki és a saját egészségesem veszélyeztezem.
Vizsga előtti percekben én a telefonomat szoktam nyomogatni, az kicsit eltereli a figyelmem. Vizsgán pedig először megnyugszok, elképzelem, hogy sikerül majd és utána folytatom az írást vagy a felelést.
Vizsga előtti este is próbáld elterelni a figyelmed. Ha készültél, akkor kár aggódni.
Az első néhány évben úgy stresszeltem, hogy kimaradt a menstruációm. Utána a szervezetem megszokta, hogy néha van ilyen stresszes időszak, és nem volt kimaradás.
Vizsgák alatt gyakran volt hasmenésem.
Nyugtatónak kamillateás inhalálást és orbáncfű teát ajánlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!