Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egy logisztikusnak tényleg...

Egy logisztikusnak tényleg stresszes az élete?

Figyelt kérdés

Elsősorban női logisztikusok érdekelnek, akiknek van családja.

Köszönöm a válaszokat.

2019. febr. 23. 13:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mint mindenki másnak.
2019. febr. 23. 16:16
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Hát én lányként logisztikusnak tanulok, 2 éves képzésben és nekem minden pénteken gyakorlatra kell menni. Ez a cég nemzetközi, szállítmányoz Kanadába, Kínába, Ausztráliába stb. Én reggel 6-kor indulok és este fél 6-ra érek haza, és szellemileg nagyon elfáradok. Bármi kérdésed van írj nyugodtan :) 20/L
2019. febr. 23. 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Én dolgoztam olyan cégnél, ami Ausztriából, Romániából, Kínából, stb. hozott ezt-azt, meg vitt ki, de kisebb cég volt, mégis volt stressz, hogy mi lesz, ha odaér a kamion a határra, sikerül-e majd simán elvámolni az árut, vagy lesz-e késés, ha lesz, mennyi, stb., de szerintem ez mindenféle munkahelyen van - csak nem mindig kamionokkal kapcsolatban. Főleg nők dolgoztak ott, és volt, hogy hétvégén is volt munka csúszások miatt, de rugalmas munkaidőben dolgoztunk, vagyis ha nem volt épp pörgés, akkor azért tudott családbarát is lenni a dolog. Mindenesetre nem szabad túlaggódni - de ez az egész életre vonatkozik.
2019. febr. 23. 22:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon stresszes, de a rutin meg az évek megtanítanak kezelni a “helyzeteket”. A stressz csak egy belső állapot: nem a munkahely stresszes, hanem az ember. Meg kell tanulni olyan technikákat, amelyekkel jelentősen csökkenthető a belső stressz. De egyébként igen: a logisztika, mint minden sok kis tranzakcióból álló operatív tevékenység, stresszes.
2019. ápr. 15. 05:35
 5/5 anonim ***** válasza:
az élet is stresszes
2021. jún. 11. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!