Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A nke rtk-n miert a bunuldozes...

A nke rtk-n miert a bunuldozesi szak a legnepszerubb?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 27. 09:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Amúgy meg , ha te tényleg " rendőr" lennél tudhatnád ,hogy a fizetés nem a rendfokozatér jár ekte, ha te tisztként járőri feladatot látsz el nem sokkal fog eltérni a béred max 20-30 ezerrel,szóval ez megint baromság ,hogy ha van felsőfokú végzettséged akkor te megis kapod érte a lovét.

Aki nappalin végez annak annyi az előnye ,hogy lesz beosztása és itt a beosztás a lényeg , a rendfokozaton nagyon minimális és csekély szorzó van ,akik levelezőn végeznek igen nekik várniuk kell a kinevezésre ,viszont ez inkább a rendszer hibája ,hogy ennyi tisztet képeznek ki ,felesleges.

2019. aug. 1. 13:41
 12/14 anonim válasza:

Az hogy egy szerencsétlen egyetem leírásába mit irnak ki az egy dolog, mint az is hogy az egyetem vezetése se nagyon van képben milyen is a rendőrség az iskola falán kívül. Hidd el ha azt mondom: Lehet hogy ők bűnügyi nyomozó meg gazdaságvédelmi nyomozó címszó alatt képeznek rendőröket, de olyan hogy gazdaságvédelmi nyonozó nincs... bűnügyiből meg az van amit irtam...

Az meg hogy a felvin mit írnak az RTK-ról, sose legyen mérvadó. A felvi az RTK-tól tájékozódik, az RTK-t pedig többségében inkompetens vezetők irányítják, akik vagy tul régóta nem voltam terepen, vagy azéet nincsenek terepen mert nem értenek hozzá. Hidd el, aki ott tanít, annak a 80%a büntetésből van ott.

2019. aug. 2. 13:59
 13/14 anonim válasza:

Most látom csak hogy van második oldal is :)

Képzeld, tudom hogy beosztással jár a plusz (!!!) lóvé, nem is írtam hogy nem azzal jár, viszont ha megnézed a HSZT mellékletét, ott rendfokozatok alapján be leosztva. Vagyis képzeld el, amikor mindenki elkezdi a melót, mindenki ugyanannyit fog keresni, mert beosztasban ugyan az lesz mindenki. Az alap fizut a rendfokozatának megfelelő besorolással és kategóriával kapja meg (kezdetben mindenki A1)

Az a szerencsétlen tiszt aki járőr beosztást fog ellátni, az kap majd valamivel kevesebbet (nem 20-30-al, ne beszélj hülyeséget), FELTÉVE ha járőr státusz terhére teszik be, de mivel ezt nem nagyon csinálják így akikkel ez történik, valoszinűleg vizsgáló/előadó terhére kerül járőr beoba.

Ha valamit nem értesz, ne hasraütés szerűn mondj faccságokat konkrétumként beállitva, mert csak rácáfolnak, inkább kérdezz.

De ha nagyon meg akarsz győződni hogy igenis rendőr vagyok és igazat beszélek, nyugodtan gyere be az ötker rk-ba :)

2019. aug. 2. 14:14
 14/14 A kérdező kommentje:
Hat koszonom a valaszokat kicsit mashol is utananeztem azoknak amiket irtatok, ugyhogy most mar nagyjabol van fogalmam a dologrol. Koszonom
2019. aug. 3. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!