Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Érdemes manapság gyógypedagógu...

Érdemes manapság gyógypedagógusnak tanulni?

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretném, de félek, hogy nem lesz vele munkám. Nem az a cél, hogy halálra keressem magam (persze nem lenne ellenemre), csak ne legyek munkanélküli. Az elhivatottságom megvan hozzá.
2010. júl. 5. 14:40
 1/3 anonim ***** válasza:
munkád az lesz, amiatt nem kell izgulni, bár ez attól is függ, hogy pontosan melyik szakokat akarod megcsinálni és hogy melyik fogyatékossági típussal akarsz elhelyezkedni. És azért az is számít, hogy melyik egyetemet végzed el. Én szeretem ezt csinálni:)
2010. júl. 5. 14:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Az ELTE-re fogok járni, így elsőre a látássérültek pedagógiája és a pszichopedagógia szakirányok vonzanak, de persze ez még változhat.
2010. júl. 5. 23:24
 3/3 anonim ***** válasza:
az egyetem tuti tetszeni fog:) a látássérültekkel kapcsolatban korlátozottabbak a lehetőségeid, az országban összesen 2 vakokkal foglalkozó és 3 gyengénlátókkal foglalkozó ovi-suli van. persze a rehabilitációban több a lehetőséged. a pszichopedagógia már tágabb, nevelési tanácsadók, börtönökből, javító-nevelő intézetekből kikerültek rehabilitációja, magatartás és viselkedészavaros gyerekekkel való foglalkozás. ha terápiát is tanulsz majd a későbbiekben, akkor még több a lehetőség. ne aggódj ezekkel a szakokkal el fogsz tudni helyezkedni:) sok sikert!
2010. júl. 6. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!