Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Létezik olyan főiskola, ami...

Létezik olyan főiskola, ami kevesebb mint 3 évig tart, és ugyanúgy diplomát ad?

Figyelt kérdés
Budapesten. Tehát az érdekelne, hogyan juthat az ember legkönnyebben (illetve inkább leggyorsabban) diplomához? Tandíj nélküli érdekelne.
2010. júl. 5. 13:47
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha már van egy alapképzésed, akkor a mesterképzés csak két év. Máshogyan szerintem 3 év alatt nem kapsz diplomát, sőt, szerintem önmagában az alapképzés sem ér olyan sokat, csak a mesterrel együtt.
2010. júl. 5. 14:04
 12/29 A kérdező kommentje:
kedves czibles, képzeld, nekem 397 pontom van, emelt szintű érettségi nélkül. akkor én ne tanulhassak tovább???
2010. júl. 5. 14:05
 13/29 anonim ***** válasza:
84%
Czibles, tökéletesen egyetértek veled! Talán akkor érne is valamit a diploma, mert így nem sokat.
 14/29 A kérdező kommentje:
és azért érdekelt, hogy minél előbb meglegyen, nem azért mert hülye vagyok, hanem mert nem szeretnék a szüleimen túl sokáig élősködni!
 15/29 anonim ***** válasza:
49%
A középszintű érettségi egy vicc.Nem nehéz 90% fölé írni.
2010. júl. 5. 14:06
 16/29 czibles ***** válasza:
100%
ha már ennyi pontot összetudtál szedni, akkor letudnál tenni egy emelt érettségit is, tehát nem értem a problémádat. bár tény kéne kicsit tanulni is.
2010. júl. 5. 14:07
 17/29 A kérdező kommentje:
én nem úgy vagyok mint a sok ficsúr politikus gyereke, hogy ráérek 5 évig tanulgatni fizetős egyetemeken. sajnos.
2010. júl. 5. 14:07
 18/29 A kérdező kommentje:
biztos le tudnám, de mivel már nem járok iskolába, így külön fizetnem kéne, hogy valaki felkészítsen az emeltre, mivel magamtól nem tudom megtanulni.
2010. júl. 5. 14:08
 19/29 anonim ***** válasza:
51%
czibles egyetértek, de én már inkább 400 fölé vinném azt a határt...
2010. júl. 5. 14:10
 20/29 czibles ***** válasza:
66%

miért egyetemen meg tudnád tanulni (sőt még többet is)?

ha az emeltet nem tudod, magadtól megtanulni, akkor az egyetemi dolgokat sem fogod.

nem azt mondom, hogy nem fog kelleni segítség, de annyit még itt is megválaszolnak neked, ráadásul még egy jó könyvet is tud szerintem neked ajánlani valaki. csak akarni kell.

2010. júl. 5. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!