Létezik olyan főiskola, ami kevesebb mint 3 évig tart, és ugyanúgy diplomát ad?
Köszi. OKJ-ra azért nem szeretnék benevezni, mivel kb. majdnem mind fizetős :S
Diploma meg azért kéne, mert alapból magasabb lenne a fizetésem valamivel. És a fidesz meg be akarja vezetni h csak emelt szintű érettségivel lehessen továbbtanulni.. Hát nagyon kedvesek :(
rajtam múlna nem csak az emelt érettségit tenném kötelezővé, de 300pont alatt felsőoktatási intézmény közelébe sem engednék senkit...
lehet kicsit felértékelődne a diploma értéke...
(bár a te és a hozzád hasonlók lehet nem örülnének neki, de hát pont az ilyenek miatt (is) ilyen alacsony a színvonal jó pár intézményben.)
Hát, én nem tudom hol lehet OKJ-kat nézni, de amiket Googleban találtam, majdnem mind 200-300 ezer forintba kerül. Annyim meg nincs rá. De a legolcsóbb is 100 körül. Ami ingyenes az meg nem tűnik jó szakmának, de javítsatok ki ha tévedek :)
Az emelt szintűről annyit, hogy aki középszintűből annyira jót csinál, hogy megvan a pontja így is,akkor azt mért kellene kötelezni emelt szintű lerakására is????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!