A Gábor Dénes Főiskola még mindig olyan rossz hírnevű? (2011-ben is)
egy barátnőm ott tanult 1 évig és otthagyta, mert nagyon rossznak találta az oktatást.
szerintem még mindig rossz hírben áll. Ezért nem érdemes ott tanulni
Miért lenne rossz hírű? Egyáltalán nem rossz hírű, együtt van a Számalk-al, ami Microsoft partner, továbbá az iskolának keretszerződése van az IBM-el. Továbbá BME-s, BMF-es és ELTE-s tanárok tanítanak, szóval ha szar a GDF, ezek is szarok.
Az a pár tr0ger, link alak aki az első félévekben és években kibukott, szidja a GDF-et. Viszont érdemes átgondolni, hogy ha innen kibuktak (ami elmondásuk szerint legalja suli), akkor a való életben mit akarnak? Ők lennének a piacon a legrosszabb munkaerő, ha még ezt sem tudták elvégezni. Az meg hogy valaki GDF-ről kibukva átmegy BME-re vagy BMF-re semmit sem jelent, mert ezek az emberek általában költségtérítésesen vagy pótfelvételivel jelentkeznek, ahol a ponthatárok kisebbek és fizetnek azért, mert lusták voltak tanulni. Hát igen, aki a GDF-ről kibukik, az mindent elmond. Én voltam már pár helyen dolgozni suli mellett, és soha, egyetlen cégnél sem rótták fel, h GDF-es vagyok, pedig dolgoztam nagy cégeknél. A mérnök utcai épület színvonalas, mind az oktatást mind a koleszt nézve.
Magyarországon alapvető probléma, hogy friss diplomásoknak nincs munkája, ez nem a sulitól függ. Azok a mende mondák, amelyek arról keringenek, hogy az álláshirdetésben kikötötték: "kivéve GDF", nos teljesen alaptalanok, én még 1 cikket, 1 hirdetést sem láttam. A másik, hogy ha esetleg valóban lenne cég aki ezt megteszi, annak olyan pert lehet a nyakára zúdítani, hogy egy életre megbánja, ugyanis a piacon ilyen diszkriminációt nem tehet egy munkáltató sem. Tehát kedves fikázók, először végezzétek el a GDF-et, utána lehet fröcsögni az éterben, ha pedig erre képtelenek voltatok, mélységesen kus*oljatok. Jah hogy GDF-es ismerőseim is dolgoznak Microsoft-nál és IBM-nél? Én kérek elnézést :)
A diploma manapság nem nagyon számít már, inkább a munkatapasztalat és a megszerzett tudás, szóval gyakorlatilag mind1 milyen diplomád van -persze nem minden munkaterületen- ,informatika terén csak egy papír. Aki valamire is akarja vinni, az úgy is Microsoft minősítéseket szerez, képzi magát tovább.
# 4/5 tegnap 11:08
Te barátom egy igazi IQ betyár lehetsz. Az a szőke csajszi akit te épp fikázol, a legsegítőkészebb, legnormálisabb az IK-ban. Érdekes, eddig mindenki jó véleménnyel van róla (nem barátom, nem csak a teste miatt, ugyan is van olyan aki tovább tud ezen a szinten lépni, nem csak a 10 évesek szintjén mozgó "fúúdemegb*sznám" stílusában tud megnyilvánulni), nekem is számtalanszor segített a 4 év alatt. Az hogy Te ilyen mentalitással álltál elé (és sajnos az ilyen b*romból rengeteg van mint Te), s neki ez esetleg nem tettszett, teljesen megértem, hogy húzta a száját, én sem szívesen segítek minden taplónak. Te egy szerverhiba miatt és egy ZH miatt általánosítasz,minősítesz le egy egész felsőoktatási intézményt? :D Komolyan mondom, nem csodálkozom hogy itt jár az ország. Tudod, nem biztos hogy a víz a hülye, ha valaki nem tud úszni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!