Manapság érdemes főiskolára elmenni? Mit szóltok ehhez?
Érdemesnek érdemes, ha van ami érdekel. De más miatt semmiképp ne menj felsőoktatásba.
Ha dolgozni szeretnél, akkor dolgozz, végezz el OKJ képzést, vagy bármi, amit TE szeretnél!
Engem konkrétan a futárkodás, csomag szállítás érdekelne. DHL meg is keresett, de nemet kellett mondanom, mert sulis vagyok még.
Szüleim állítják, hogy jót akarnak nekem, de ne ők éljék az életemet.
Megértem, ha nem akarsz függni másoktól. Ha úgy látod jónak, hogy nem szeretnél tanulni, akkor ne tedd. Én jogot hallgatok és közel 30 éves koromig alig fogok pénzt keresni. Nem mellesleg egyik diploma sem garancia az átlagon felüli egzisztencia megteremtésére. Illetve egy festő ismerősöm pl. milliókat keres úgy, hogy szakember, 3 gyereke van és megengedhetnek maguknak elég sok mindent.
Szóval unalmas szöveg az, hogy ha pénzt akarsz, tanulj. Az intelligencia sem feltétlenül az egyetemtől függ, ha művelt akarsz lenni tudod magad fejleszteni önszántadból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!