Nincs mérnöki szakhoz képességem, mit csináljak, hogy el tudjam végezni, mert diploma nélkül éhen lehet halni?
Figyelt kérdés
Most járok, mérnöki szakra egyáltalán nem megy.2019. márc. 13. 17:02
1/5 anonim válasza:
Világ legnagyobb hülyesége hogy diploma nélkül éhen lehet halni. Válts szakot ha ennyire diploma kell.
2/5 A kérdező kommentje:
Felénk gyári munka van 100-120 ezerért és kész, azért akartam diplomát ,hogy legyen egy nettó 300 ezres fizetésem meg tudjak élni, nem csak vegetálni ,volt osztálytársaim szakmával vegetálnak.
2019. márc. 13. 17:08
3/5 anonim válasza:
300 nettóért se lennék mérnök. Nem pénz az se. Mondjuk a mérnökök között is bőven van különbség tudásban. Egyébként mire alapozod azt a kijelentésed, hogy a mérnöki szak nem megy neked?
/egy végzős mérnökhallgató
4/5 anonim válasza:
Nem írtad milyen mérnök, de szerintem a sulit még kibekkeled, és aztán? Mérnökként hogyan akarsz dolgozni-ha semmi képességed, se elkötelezettséged? Ez pont az a diploma, amivel mismásolni nem tudsz, egy bölcsész diplomával oké, de egy mérnökivel? Ott nem fogják megkérdezni sem van e papírod, nem írtad milyen mérnök, de odaállítanak egy géphez, aztán magyarázd el működését, mutatnak rossz minőségű fotókat, adnak feladatot, amit ki kell számolnod, ott gyakorlati feladat a felvételi és utána meg dolgozhatsz ebben a szakmában, önállóan első naptól...Vagy mérnöki diplomával milyen munkát képzeltél magadnak?
5/5 A kérdező kommentje:
Egy irodista munkát, képzeltem hiába tanulok nem megy.
2019. márc. 14. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!