A szabad bölcsészet specializáció bekerül a diplomámba?
Sziasztok!
Idén felvételizek szabad bölcsészet szakra, ahol elméleti nyelvészetet szeretnék tanulni, utána pedig kognitív idegtudományra ( mert van egy ilyen ága ) továbbtanulni.
Az lenne a kérdésem, hogy a BA diplomámban csak az fog szerepelni, hogy "alapszakos szabad bölcsész" vagy "alapszakos szabad bölcsész elméleti nyelvészet specializációval" ?
A válaszokat előre is köszönöm :)
Ja, és az ELTE-re készülök, ha esetleg ez segít a válaszban.
Vállalom a lepontozást.
Szabad bölcsészet??? Tele van a piac ezzel a diplomával. Nem lesz állásod.
Az én diplomámban benne van a specializáció, úgy, ahogy a második verziódban írtad. Bár én még 2003-ban végeztem, azóta lehetett változás.
A bejegyzésekre (a diploma tartalmára) vonatkozóan kell legyen jogszabály, rákerestem, konkrétat nem találtam, de felhozta a neptunt. Talán ott is megnézheted...
Az elsőnek köszönöm, hogy aggódik miattam, de én kutatni szeretnék, azért is írtam, hogy engem a kognitív idegtudomány mesterképzés vonz, ahol kognitív nyelvészettel tudok foglalkozni. :)
Köszönöm többiek, sok segítség volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!