Germanisztika vagy szabad bölcsészet- kommunikacio es média specializáció?
Figyelt kérdés
Meg van idom dönteni, melyikkel járnék jobban? Mindkettő érdekel, es tudom hogy médiában nehéz elhelyezkedni, de megtudom oldani. Válaszokat előre köszönöm.2018. márc. 4. 11:27
1/3 anonim válasza:
Én a Germanisztikát ajánlom. A kommunikáció szak szerintem nevetséges, semmit nem ér. Mondjuk a bölcsészdiplomák közül is csak a nyelvi szakokat ajánlom. Egy jó Germanisztikával nem lehet mellélőni. Én mérnökinfó BSC után döntöttem Anglisztika másoddiploma mellett, és tudtam belőle profitálni. Hajrá! ;)
2/3 anonim válasza:
Ha meg tudod oldani az elhelyezkedest, akkor inkabb media legyen. Nem tudom melyik egyetemre szeretnel menni, de a tehetsegeseknek es ugyeseknek a media tanszek segit elhelyezkedni. En hatalmasat csalodtam a germanisztikaban. A nemet tudasom visszaesett, mindent csak felszinesen tanitanak meg es nem foglalkoznak a tanarok velunk. Amugy meg azt valaszd amit jobban szeretnel tanulni, ha ugyes leszek akkor ugyis el fogsz tudni helyezkedni.
3/3 anonim válasza:
Én külön végeztem el a német nyelv és irodalom szakos tanárit, valamint a médiapedagógiát. Ma mindkettőt tanítom... és szeretem.
Nem tudnék dönteni, ha most kellene választanom.
Talán csináld meg előbb a nyelvészetet, és később elvégezheted a médiát másoddiplomásként és akár levelezőn is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!