Kapos 2007 Felnőttképzővel volt már másnak is rossz tapasztalata?
Figyelt kérdés
Tavaly vizsgáztam és írásbelin és szóbelin átmentem jó eredménnyel, míg gyakorlaton mdgbuktattak. Igazából az nem derült mi miért. Egy olyan dolgot kellett megcsinálnom, amit soha nem láttam de sikerült. Stb. Valamint kicsit a bizottság eleve úgy állt hozzám, hogy nem vagyok szimpatikus és ezért folyton kötözködtek. Teljesen kiakadtam mert nyilván tudtam, hogy nem volt olyan jó a vizsga de gondoltam egy 2-es meg lesz. Azért az is érdekes, hogy leultettek, hogy megfelel e az eredmény. De ilyenkor nem lehet mást mondani, mint persze. Utólag bántam, hogy ezt elfogadtam.
A kérdésem valójában az lenne, hogy ez történt e meg mással is e, valamint kiderult e valojaban mi volt a céljuk ezzel?
Pénzlehuzasnak tűnt az egész.
2019. febr. 23. 22:53
3/3 A kérdező kommentje:
Gyógyszertári asszisztens
2019. febr. 25. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!