Volkswagen Passat b6 2007 rossz üzemanyagot tankoltam, hogy lehetne leszivatni?
Sziasztok
Gázolaj helyett véletlenül benzint tankoltam az említett autómba de szerencsére nem indítottam rá,hogy lehetne leszivatni a benzint.
előre is köszönöm
nem sok minden volt a tankban, 13 liter benzint töltöttem bele de merem megkockáztatni hogy fullra tankolom és ráindítok.
szeretném inkább leszivatni csak nem egyszerű akna nélkül :-)
Ne tankoln rá semmi képpen.
Mindenképp szivasd le.
Arra kiváncsi lennék, h hogy gondolja az előttem válaszoló, h járasd ki a tank szivattyújával. Ennél nincs szerintem vezetékszűrő, h a kocsi alján levedd a csövet, de h lenne is, akkor sem tudod kijáratni csak diagnosztikával, vagy ha közvetlen adsz 12V- ot a szivattyúnak, de ahhoz szerelés nékül amúgy sem férnél hozzá.
Leeresztő csavart nem fogsz találni, a csövezés is a tank tetejére megy, fellüllről van a tankba süllyesztve a szivattyú, úgy nyomja fel a gázolojat. Talán a legegyszerűbb, h egy csővel kiszivatod a tankból a cuccot, amennyit tudsz, oszt tele tolod gázolajjal és csak utána indítasz.
lopót próbáltál letuszkolni a tankba?
Ha ez nem működne, akkor hátsó ülőlapot előre döntöd, üzemanyag szivatyut kiveszed és onnan szívod le.
3 lehetőség: az üzemanyag szűrőbe becsatlakozó tankból jövő csövet lehúzod és gyújtást adsz, leveszed a gyújtást, és ez ismétled amíg üres nem lesz.
A cr nem tolja előre az üzemanyagot gyújtásra. Ezért kell a diag.
A szivattyút tartó bazi agy anyát meg hozzá való szerszám nélkúl nem sanszos, h ki tudná tekerni.
Meglett a megoldás.
Üzemanyag szűrőbe ami bemegy cső abból egy 12v-os kis szivattyúval kijön belőle a ramaty.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!