Ki gondolja még azt, hogy a Word 2007 egy szar használhatatlan szemét?
emelt infó érettségi része volt, egyáltalán nem az. azt csinálja amit én akarok, ergo tudni kell kezelni.
te nem tudod kezelni ezek szerint vagyis nem a program a hibás...
Ha zavar, akkor próbáld a 2010-et, azt jobb használni.
Az elsőnek van igaza, ha nem tudod használni az nem a program hibája. Minden ugyanott van, csak nem egy menüt nyitsz le és egy menüpontot keresel, hanem egy panelt, és egy ikont keresel. Gyorsabban meg lehet tanulni használni, mint a 2003-t.
Ezek szerint neked a Win8 sem fog tetszeni, mert ott is átvették az intézőbe a paneles nézetet.
A nagypapám kedvenc mondása jut olyankor az eszembe, mikor hasonló kérdéseket és véleményeket olvasok.
"Attól még, hogy nem tudsz úszni, nem a víz a hülye"
A World 2010 egy kicsit újított grafikailag de nekem mind2 tetszik.
Sokkal átláthatóbbak az újabb office programok mint a 2003-as zavarodott valami meg elődei.
Hulladék ez mind.
MSOffice, amelyik a saját változataival se kompatibilis! Akkor tűntettem el örökre a gépemről a 2002-t, amikor hieroglifákat láttam karekterek helyett. Előbb OpenOffice-al próbálkoztam, aztán LibreOffice került fel. Ezt nem adnám semmiért, a legrégibb (Word 97-es) fájlokat is kezeli, a legújabbak mellett. Ingyenes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!