Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemisták, ti hordtok...

Egyetemisták, ti hordtok magatokkal laptopot órára? Szükséges, vagy esetleg elég a papírra jegyzetelés is?

Figyelt kérdés
Szeptembertől egyetemre szeretnék menni, és gondolkozom, vegyek-e egy kicsi notebookot vagy hasonlót. A laptopom elég nehéz+ új akksi is kéne bele ha azt vinném(3 órát bír töltés nélkül). Nagyon gáz ha füzetbe írok? Lehet úgy tartani a tempót?

2019. febr. 7. 22:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Milyen szakra fogsz járni? Gondold át, hogy milyen típusú jegyzeteket kell majd készítened. Műszaki és természettudományos, orvosi szakokon szerintem nem érdemes laptopn jegyzetelni, mert sok az olyan jel, ábra, amit nehezen és nagyságrendekkel lassabba tudsz egy laptopon ábrázolni, mint papíron.

Én most a második félévemet kezdtem műszakin. Papírra jegyzeteltem. Gyakorlással, előadáson és gyakorlatokon írt jegyzetekkel együtt legalább 50 füzetet (kicsi, nem spirál) használtam el. Ha haza mentem, sok füzetet kellett cipelnem és anyagilag sem túl kedvező a sok írószer és füzet. Most vettem egy tabletet, azon fogok jegyzetelni. Ugyanúgy tudok rá írni, mint egy füzetbe, és egy helyen van minden :)

2019. febr. 9. 12:24
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Humán szakra járok, iPaden jegyzetelek. Statisztikán pedig kockás füzetbe. Én már biztos nem vinnék be a suliba laptopot, számomra az már nehéz, körülményes, az iPad pedig elfér a táskámban. Könnyen készítek rajta táblázatot, diagrammot. Ha műszaki szakra fogsz járni akkor szerintem a füzetet válaszd.
2019. febr. 9. 18:36
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem reálos szak, de papírra kényelmesebben jegyzetelek. Szóval ha nem szükséges, akkor nem hurcolnék magammal laptopot. :) Köszönöm mindenkinek.
2019. febr. 9. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!