Van lehetőség az érettségi vizsgák újbóli megírására?
Sziasztok!
Ebben az évben fogok érettségi vizsgát tenni a "kötelező" tantárgakból, + a szakmai tárgyból amit választottam. Tisztába vagyok azzal, hogy nem érdemes ilyet kérdezni, és törekszek arra, hogy az információszerzés más módját is megtaláljam, de szeretném megkérdezni tőletek, hogy ha minden erőfeszítésem ellenére valamelyik érettségi tárgyból nem azt a kívánt jegyet érem el amit elterveztem, akkor a későbbiekben lesz-e lehetőségem azok kijavítására? (Minden tárgyból közép szinten érettségizek a szakmait és az ideen nyelvet leszámítva). Természetesen nem erre hajtók, de érdekel a téma. Mi van azokkal a felnötekkel akik, már később idősebb korban döntenek az érettségi jegyük kijavításán (mondjuk egyetem miatt) számukra milyen lhetőségeket biztosít a magyar jogrendszer, szabályozások?
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!