Van rá lehetőség, hogy új érettségi bizonyítványom legyen?
Most pl. egyetem mellett szeretnék dolgozni és kérték, hogy mutassam be. Persze elsősorban a középfokú végzettség igazolása miatt, de látni fogják a jegyeimet, és lehet, hogy rájönnek, hogy nem is vagyok annyira kompetens, mint amilyennek gondoltak..
Egyébként meg egy rohadt nagy vesztesnek érzem magam, újra akarom csinálni az egészet..Szóval semmiképp sem lehetséges??
# Szerintem az a probléma, hogy nem tudtad értelmezni a szöveget.
Amennyiben elveszted, állítanak ki igazolást a bizonyítványodról. Ez már fix dolog.
Emellett odaírtam, hogy először érettségizzen újra. Senki sem beszélt arról, hogy mit visz be, szimplán lekérik a rendszerből. S a rendszerben mi lesz benne?
Hogy xy újraérettségizett és nem a régi jegyei a jobbak hanem az újak, így arról adja az igazolást.
Végül egyértelmű, hogy otthon meg lesz neki az eredeti, azonban azt nem kell már használnia csak az újat, amit kiállítottak neki, amin az ÚJ EREDMÉNYEK fognak szerepelni...
Ennyit a náncsi néniről...
Nagyon szép elméleteket adsz elő hasraütéssel, csak nincs köze a jogszabályhoz. Nézz utána, minek alapján állítanak ki másodlatot, és akkor látni fogod, hogy mégiscsak Náncsi néni. Bizony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!