Lehet igy pontotszamitani? Letezik ilyen pontszamitas? kozepszintu erettsegi + 50pont
sziasztok
nagyon aggodok a 2019es felveteli miatt, egyetemre
10ben kozepszintu angol erettsegiztem, 11ben pedig emelteztem
az emeltem nem lett jo, 74%
ez nem igazan eleg nekem, hisz tolmacs szeretnek lenni, tudom hogy nagyon elrontottam, ostorozom is magam erte
beszeltem egyetemi baratokkal es ok mondtak h van egy olyan lehetoseg -szerintuk- hogy az emelt angolom, mivel az kotelezo kipipaljak h megvan, megkapom erte az 50tobbletpontot, azonban a kozepszintum szazalekos eredmenyet duplazzak meg
a pontszamitasnal a az erettsegi eredmenyemet szeretnem duplazni
nyelvvizsgaert nem kapok pontot, mivel emelteztem angolbol, bar felsofokum van, 2016ban tettem le
lehet h ezt jo szemmel nezik, mikor bekuldunk minden iratot?
nem banom ha fizetosre vesznek fel, csak vegyenek fel, hisz ez az almom
tapasztalatok?
kb 370pontomnak kene lennie....
koszonom a valaszokat!
az a baj, hogy nem tudom hany pontra szamitsak iden
2017ben 370+ volt a ponthatar es volt 527 jelentkezo
2018ban 350korul 426 jelentkezovel
be szeretnem biztositani magam, hisz ez az almom ezert szeretnem 370-80 pont korulre megcsinalni az erettsegit...
mivel az emelt angol kotelezo, igy sajnos nyelvvizsga es kozpeszintu kombinacio kizarva, marad az emeltem es a +50pontom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!