Mi volt érettségin a választott tantárgyatok? Mit választanátok, és miért?
nekem rajz és műalkotások elemzése volt a választottam. mert imádtam, mert jó voltam benne és mert totál lusta lettem volta akármi másból felkészülni.
szakmám tekintetében hasznát ugyan nem vettem, de inkább tudja többet a művészetről és a gyerekeimnek normális pont pont vesszőcskét tudjak rajzolni, mint az ebihalak szaporodásáról vagy a különböz ő gének kavarodásáról meg sénlalőhelyekről tudjak karattyolni. ráadásul az ember legtöbb tudása az érettségin van, utána csak hülyülünk :) tehát tök mindegy, h mi a választotad, csak szeresd :)
Szia! Lány létemre informatikát választottam, 5-re tettem le. Anno még úgy volt (lehet, hogy most is), hogy abból lehet választani, amit legalább 2 évig tanultál. Gondold végig, hogy a továbbtanulásodhoz elengedhetetlen-e bizonyos tantárgy, ha nem, akkor olyan válassz, ami nagyon jól megy. Egyrészt biztos jó jegy, másrészt több időd marad a többi tantárgyra.
Üdv.
Én rajzból érettségiztem. Ebből a legkönnyebb 5-öst csinálni, nem kell tudnod feltétlen jól rajzolni, a tanár segít elkészíteni a mappát. És a kérdések is elég könnyűek! :) én 1 napot tanultam rá, és 86%- os lett.
ráadásul aztán összejöttem a tanárral (egy fiatal srác volt), azóta együtt élünk! :) bár neked nem biztos, hogy lesz ilyen szerencséd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!