Mi a véleményetek, ti melyiket választanátok?
2012-ben érettségizem.
Szerintetek melyik szakra érné meg elmenni, melyiket választanátok a helyemben?
- gazdálkodás & menedzsment (Elte, vagy BME)
- nemzetközi kapcsolatok (elte, vagy Corvinus)
- pénzügy & számvitel
- turizmus & vendéglátás.
- kereskedelem & marketing
Eltét, Corvinust, BME-t néztem ki magamnak (jó tanuló vagyok + lesz 90 pont bónuszom) Ti melyik szakot választanátok?
Apa azt mondja ő szerinte a pénzügy túl száraz, míg a turizmus vendéglátás se a legjobb, a kereskedelmis & marketingesekből meg dunát lehet rekeszteni szal apa azt se ajánlja.
Szerintetek? Hol/melyikkel lehet legjobban elhelyezkedni, melyik érné meg? Mert mindegyik ugyanúgy tetszik.
szerintem apukádnak igaza van.
én közgáz szakközépbe járok de nics tehetségem a számokhoz,ha lenne akkor viszont pénzügyre mennék,azzal el lehet helyezkedni.
Matekból akarok emelt érettségizni, jól megy a matek, mindig is jól ment általánosban is, gimiben is! A kedvenc tantárgyam az angol mellett :)
Imádok számolni, kalkulálni, szeretem a számokat, egyenleteket. (matekból a geometriát utálom)
De apa azt mondja túl száraz és nem javasolja... nem tudom :/ egyéb vélemények?
Melyikkel hová tudnék elhelyezkedni legjobban? Természetesen a cél a minél jobb munkahely, minél nagyobb kereseti lehetőség.
Akár külföldöt is mondhattok, mert angolul felsőfokon beszélek, németet még fejlesztem kell:)
Szerintem mondd meg apukádnak hogy a pénzügy számvitelt választod Corvinuson vagy BGF-en és ha mást mondd akkor mondd meg neki, hogy: Kussolj Fater!
A mai napig nem tudom hogy a nemzetközi kapcsolatok meg tanulmányok mit takar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!