Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyiket vegyem fel? Ti...

Melyiket vegyem fel? Ti melyiket választanátok? Erkölcsfilozófia vs. Devianciaszociológia.

Figyelt kérdés

A devianciaszociológia mellett annyi szól, hogy érdekesebb téma, viszont a tanárról nem hallottam jókat, annak ellenére hogy előadás, kötelező bejárni, és húzós vizsga van a félév végén.

Az erkölcsfilozófia tanár lazább, de a téma nem tudom, érdekes lesz-e, viszont nem vizsgázni kellene, hanem beadandót írni, ami nekem nagyon vonzó.

Ti melyiket választanátok? Egy időpontban van a kettő, egyenértékű tárgy, ugyanabból a modulból (kötelezően választható).

2011. jan. 26. 15:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát, látod, nagy a dilemma. Én is a devianciaszoccal szimpatizálnék. Mondjuk az, ha a tanár kemény nem gáz, ha a téma úgyis érdekel és rádragad. Ami érdekes, az könnyen tanulható.
2011. jan. 26. 15:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!