A Balatonalmádi (DLSB) Két Tanítási Nyelvű Gimnáziumba mennyi esélyem van bejutni?
Figyelt kérdés
A DLSB-be szeretnék menni, de a felvételim
botrányos lett-50 körüli - viszont kitűnő tanuló vagyok első óta. Mennyi esélyem van még bejutni? Ha nem vennének fel, a fellebbezéssel elérhetnék valamit? Köszönöm előre is a válaszokat :)
2019. jan. 22. 18:27
1/6 anonim válasza:
Figyi! Kitünő tanuló vagy! Akkor mi a kérdés? :) A központi az egy dolog! Nem csak az számít! Mindenképp meg kell próbálni,adj egy esélyt magadnak!!
Én pl.tavaly csak 44 pontot szereztem a központin-sajna elszúrtam-de jók voltak a jegyeim és még a szóbelin is szereztem pontokat úgyhogy felvettek!!Ma boldog gimnazista vagyok :) Úgyhogy hajrá! Sok sikert!!
2/6 anonim válasza:
Így van! Biztos nem véletlenül vagy kitűnő. Mindenkinek lehet rossz napja. Nem ismerem a suli felvételi követelményeit, de ha a szóbelihez nincs minimális ponthatár megállapítva, akkor lehet esélyed. Drukkolok neked!
4/6 anonim válasza:
Hát, őszintén nem lehet tudni. Szerintem lehet esélyed, de ne spanold fel magad nagyon. De mondom, akár sikerülhet, mert jók a hozott pontajaid. Sajnos már egyáltalán nem emlékszem hogyan számították, hány pont volt a vitt, de asszem 25 volt a max. És általában olyan 90-95 pont körül szokott lenni az alsó határ. Ha jól emlékszem. De ki tudja mi lesz idén.
5/6 anonim válasza:
Én is oda készülök ha gondolod írj. én is kitünő vagyok és a felvételin 73 pontot szereztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!