Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Vetési vagy Balatonalmádi...

Vetési vagy Balatonalmádi kéttannyelvű?

Figyelt kérdés
A Vetési a sport miatt tetszett , mivel én röplabdázok és szeretném is folytatni, a Kéttannyelvű viszont a hangulata miatt tetszett, a suli nagyon szupernek tünt. Szerintetek melyiket válasszam? 14/l

2018. jan. 13. 13:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kéttannyelvű
2018. jan. 13. 13:26
 2/13 anonim válasza:
40%
Ipari
2018. jan. 13. 13:50
 3/13 anonim ***** válasza:
57%

Időpont ma 13:50

Egyetértek! :D Amúgy Kéttannyelvű, a Vetési színvonala lecsökkent. Többre mész a nyelvvel.

2018. jan. 13. 13:55
 4/13 anonim ***** válasza:
36%
Kéttannyelvű:D
2018. jan. 14. 06:30
 5/13 Tucsimucsi_228 ***** válasza:
53%
Almádi, egyértelmű.
2018. jan. 14. 09:06
 6/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a választ, akkor a Kéttannyelvű lesz. A Vetésit csak utána jelölöm meg. :)
2018. jan. 14. 09:45
 7/13 anonim ***** válasza:
6%

Csökkent a Vetési színvonala?:DDD Valahogy a mindenféle oktatási eredményességi listákon valahogy nem ez látszik :))

Kérdező, Veszprémben 2 kiemelkedő gimi van: a Lovassy és a Vetési, én utóbbiban vagyok végzős franciás. Csak egy adat az előzőknek: [link]

Neked pedig egy hatalmas kalapnyi szerencsét kívánok szombatra, csak ügyesen, és ha úgy döntesz, hogy a Vetésibe jössz, hidd el, összehasonlíthatatlanul jobb nyelvtudást fogsz szerezni a kéttannyelvű, francia/spanyol tagozatok által, mint a Kéttannyelvűben. Kívánom, hogy találd meg a számításaid! :)

2018. jan. 16. 16:07
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Hát a Vetésiben az angol szak tetszik ugy igazán. Ha erröl valaki tud véleményt mondani, akkor irna?? Kösziii :)
2018. jan. 16. 18:21
 9/13 anonim ***** válasza:
33%

Igazából az angol a Vetésiben nem kéttannyelvű, hanem emelt óraszámú szak (ők a D-s osztályok, és egész osztályt vesznek fel belőlük). Kissé általános gimisebb ott a jelleg, de szuperül szoktak felsőfokúzni angolból, és emelt érettségizni, illetve a 2. választott nyelvből (spanyol, vagy német..régen tuti volt olasz és francia is, ha akarod, megkérdezem szívesen, jövőre mikből lehet választani) is szoktak néhányan középfokúzni.

A lepontozóknak: biztos könnyű azt a piros gombot nyomkodni, csak hát ugye a számokat nehéz meghazudtolni :D

Viccet félretéve, sok barátom jár a Kéttanba, azt mondják, jó a közösség, tudsz olaszt tanulni ott, meg németet is mellette, ha jól tudom- viszont a Vetési és Lovassy kéttanos tagozatai ettől függetlenül összehasonlíthatatlanul erősebbek. A sportról annyit, hogy van lányröpi csapatunk- nagyon sokan igazolnak tőlünk az egyetem csapatához, mert úgy felfejlesztik őket :) Jó nagy tornacsarnokunk van, nem tudom, a Kéttan hogy áll ezen a területen, de hát valószínűleg akkor ott tartották volna a szalagavatójukat, és nem a Ramadában :)

2018. jan. 16. 21:33
 10/13 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy angolra szóbelizni kell és igen a Vetési tornacsarnoka nagyon tetszett nekem is :)
2018. jan. 18. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!