Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ott akarom hagyni az egyetemet...

Ott akarom hagyni az egyetemet, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Hogy mondjam meg a többieknek, meg anyámnak?
2019. jan. 10. 14:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

"[Anya/név], otthagyom az egyetemet, mert [oka]."

Így

2019. jan. 10. 16:44
 2/3 sm's girl ***** válasza:

Mi miatt szeretnéd ott hagyni? Én is hasonló helyzetben vagyok, nem tudom magam elképzelni a szakon ahol tanulok, leültem szüleimmel elmondtam nekik, hogy mégsem ez az amit elképzeltem, februárban felvételizek az álomszakomra felsőoktatási szakképzés keretén belül, majd ha lesz rá lehetőségem elvégzem az alapképzést is belőle. A szüleim támogatnak,egyetértenek velem. A barátaimnak pedig vázoltam a helyzetet szintén, a kapcsolatot ha akarjuk úgyis tudjuk tartani, de még az is lehet hogy a suli marad ugyanaz ahol eddig is voltam.

18L

2019. jan. 11. 15:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Szard le
2019. jan. 12. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!