Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ott akarom hagyni egy félév...

Ott akarom hagyni egy félév után az egyetemet. Hogyan lehetséges így?

Figyelt kérdés
Szóval ott szeretném hagyni az egyetemet fél év után. Rájöttem, hogy nem nekem való, és nagyon nem is megy. Viszont akarok tanulni tovább. Az a terv, hogy fél évig passzív félévvel keresnék valami diákmelót, majd utána egy teljesen más egyetemet, teljesen más szakát elkezdenék. Csak abszolút nem tudom, hogy ez hogy működik, mit kell tenni, hogy lehetséges ez.
2015. nov. 8. 10:36
 1/1 anonim ***** válasza:
27%
Ha biztosan tudod, hogy nem akarod folytatni, akkor csak arra kell figyelni, nehogy véletlenül bemenj a második félévben valamilyen előadásra, netán vizsgára. Ha nem ennyire biztos a dolog, akkor csináld meg az első félévet, és érdeklődj a tanulmányi osztályon, hogyan tudod szüneteltetni a tanulmányaidat.
2015. nov. 8. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!