Hogyan érjem el, hogy egy nappalis szakból legyen levelezős is egy adott egyetemen?
Először is szögezzük le: igen, valószínűleg őrült vagyok.
Bár ha szerintetek lehetséges, akkor 101%, hogy belekezdek.
Nos, adott két szak, két egyetemen, ugyanazon karján(BTK).
Germanisztika(néderlandisztika) és a személyes kedvencem, a japán szak(keleti nyelvek és kultúrák).
Mindakettő elérhető, talán az eltés japán kicsit vészesebb, de még az sem áll távol.
Egy baj van, rohadtul nem akarok már huzamosabban suliba járni.
Jelenleg OKJ-n vagyok, mert nem indult el a szakom egy másik egyetemen, így hoppon maradtam.
Találtam munkát, amit úgy is tudnék végezni, hogy marad időm bőven tanulásra és még viszonylag jól is keresek.
Ám!!! Úristen izgalom!! Ezek csak nappalis képzések.
Fúj.
Nekem levelezős kell.
Hogyan tudnám elérni, hogy indítsanak levelezős hollandot vagy japánt?
Gerilla kampány, poéntüntetés? Vagy csak sétáljak be, hogy nekem erre van igényem? Akár még összeszedek 20-30 biztos embert, aki jelentkezne és be is iratkozna a szakra és rendesen elvégezné. Ha nehezen is, de megoldanám!
Volt már korábban ügyem(gimi). Ott is elértem azt, amit akartam.
Szóval ha valakinek van valamilyen terve, esetleg amiket én megneveztem működőképesek, akkor bevállalom, csak segítsetek!
Akarom az egyiket levelezősben!!
Ui.: Ne hívjatok bolondnak, csak nagyon beleélem magam abba, amit már a magaménak érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!