Most éretségiztem szerintetek 347 pont elég a btkra törire?
Figyelt kérdés
d2010. jún. 27. 17:02
1/11 anonim válasza:
Szerintem megkellene nézned a felvin a ponthatárokat.
2/11 anonim válasza:
Szerintem 347 pont bőven elég a BTK történelemhez.
3/11 anonim válasza:
Attól függ hova adtad be..amúgy nem hinném.
4/11 anonim válasza:
Ha jól emlékszem tavaly a legalacsonyabb 360 környékén volt...
5/11 anonim válasza:
Tavaly 398 volt a költségtérítésesre, úgyhogy nem hiszem.
6/11 anonim válasza:
Hát ez leginkább attól függ, hogy melyik egyetemről/főiskoláról van szó. Államilag finanszírozottra a nevesebb egyetemeken nem elég. Költségtérítésesre valószínűleg az.
7/11 anonim válasza:
Ez messze nem elég. Eleve túl jelentekés van btk-n. Ez nagyon kevés pont hozzá.
8/11 anonim válasza:
Szerintem állami képzésre nem. A szegedi egyetemen tavaly 367, az ELTE-n pedig 398 volt a ponthatár. De költségtérítésesre még lehet, hogy felvesznek.
9/11 anonim válasza:
Költségtérítésesről pedig elég könnyű átkerülni államilag támogatottra, ha nem vagy hülye egy félév alatt átkerülsz.
10/11 anonim válasza:
Ez mondhatom szép "éretségiztem".Még te akarsz fősulira menni. Na hát ilyenek lesznek a jövő diplomásai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!