Nektek van tanítás az iskolátokban dec.1-én és dec.15-én, szombaton?
Én gimibe járok. Nekünk ma nincs tanítás, sőt be sem kellett menni.
Nekünk ez a nap még október elején lett "ledolgozva" egy iskolai sportnap volt megrendezve, és az volt rendes tanítási napnak bejegyezve. Már akkor mondták hogy ezt a december elsején esedékes ledolgozást dolgozzuk le akkor.
December 15-én viszont lesz tanítás, és rövidített órák sem lesznek, de helyette az utolsó tanítási napon a téli szünet előtt csak délig lesz iskola, plusz karácsonyi program lesz, tehát akkor nem lesz tanítás, csak délig bent kell lenni.
Dec.1-én(ma)nekünk nem kellett bemenni, illetve dec. 15-én lesz a sulinkban a karácsonyváró nap, akkor fogunk ajándékozni, majd meghallgatjuk a suli kórust és délben már mehetünk is haza.
Gimnázium
Gimis vagyok, nálunk sosincs szombaton tanítás, mert sok kollégista van, sokan 4 órákat utaznak, ezért nem lenne értelme szombat délután nekik hazamenni, vasárnap délután meg vissza.
Viszont nincs nálunk érettségi szünet emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!