Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Vélemények a budapesti Kölcsey...

Vélemények a budapesti Kölcsey Ferenc Gimnáziumról? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Idén felvételizek és a Kölcsey szimpatikusnak tűnik. A D osztályba szeretnék jelentkezni (emelt angol NYEK) A tanulmányi átlagom 4,8. Aki oda jár vagy oda járt örülnék véleményeknek, illetve ezek a kérdéseim:

1.Nyílván vannak kivételek, de alapvetően milyenek a tanárok, milyen a közösség?

2.Milyen az angol és a magyar nyelv és irodalom oktatása? (Főként ezek a tantárgyak érdekelnek)

3.Nyílván nem ez alapján döntök, de kíváncsiság :D szóval naponta átlagban hány órád van, és ez meddig tart? (Délutáni elfoglaltságok megoldhatósága miatt kérdezem)

4.Milyen szintű angoltudás kell hogy felvegyenek az emelt angolhoz (meg van-e adva pl. hogy A2-es vagy ilyesmi, vagy ez nem lényeg?)

Szóval úgy egyáltalán. Mennyire színvonalas az oktatás, vannak-e jó programok stb... Előre is köszi a válaszokat :)

2018. nov. 13. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Sajnálom, hogy nem tudok bővebb információval szolgálni, de az ismerőseim akik oda járnak, szeretik, jókat hallottam róla. Az oktatás pedig egyre magasabb színvonalú. Sok sikert hozzá!
2018. nov. 13. 21:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Én még azt hallottam az unokatesómtól, hogy mindenki sok különtanárhoz jár, mert pl a francia oktatás kiemelkedő, de a többi hát... "nem a legjobb" fogalmazzunk így. Kiközösítések is akadnak meg persze az annak velejárói. A diákság nagy része elég sokat képzel magáról. Szerintem válassz másik iskolát.
2018. nov. 15. 17:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem ertek egyet az elottem szoloval. En oda jarok es nagyon szeretem! Mindenki elfogado a masikkal, de persze azert van hogy kikozositwnek valakit, de az ilyen korban hol nincs? En nem franviat tanulok megis jol megy. 0.ba olyan 1-2ig kell lennem es egyszer 3ig, a tobbi evfolyamot nem tudom de nem tobb mint mas gimnaziumban. A programok is nagyon jok!Angolba igy nincs megadva, de ha bekerulsz el lesztek osztva 3 csopirtba es ezert olyanokkal leszel egyutt az osztalybol akik olyan szinten vannak mint te. A szobelin az a lenyeg hogy beszelj sokat a temaval kapcsolatban. A magyar tanarok nagyon jol felkeszitenek az eretswgire es nagyon alaposak, viszont kicsit szigoruk. De osszesegeben nagyon nagyon ajanlom ezt a sulit!!! Hajra!
2018. nov. 20. 15:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat ;)
2018. nov. 20. 19:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Úgy hallottam, hogy aki franciát szeretne tanulni, annka nagyon megéri a Kölcseybe menni. Viszont a többi tantárgyat nem tanítják olyan jól! (ez nem biztos, csak gondoltam megosztom)
2018. nov. 27. 21:14
 6/6 anonim válasza:
Hát en nagyon ajanlom! Most ez az elso évem nulladikoskent es egyszeruen fantasztikus. Nem tulzok de tenyleg orom bejarni. A kozossegtol kezdve a tanarokig minden szuper😌
2018. nov. 28. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!