IX. Kerületi Weöres Sándor Gimnázium vélemény? Be lehet innen kerülni jó egyetemekbe pl orvosi?
Figyelt kérdés
2018. okt. 24. 17:34
1/11 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy most mondott fel 12(?) tanár
2/11 anonim válasza:
Inkább biosz-kémia szakos suliba
jelentkezz akkor
3/11 anonim válasza:
Nem most mondott fel. Tavaly. Most stabil a tanári kar és nem rosszak. Nekem aza véleményem egyébként hogy rajtad múlik egyedül hogy hova kerülsz majd be. Ha tanulsz bekerülsz ha nem akkor nincs esélyed.
4/11 anonim válasza:
Be lehet bárhonnan, külön tanárral és sok tanulással. De azért nem a legjobb alap hozzá, Budapest egyik leggyengébb gimnáziuma. Szerintem próbálj erősebbeket és max utolsónak írd be a Weörös Sándort.
5/11 anonim válasza:
Utolsó Te oda jársz? Vagy honnan vannak ilyen infóid,hogy a leggyengébb gimik közé sorolod a sulit?
Sztem jó iskola .
6/11 anonim válasza:
Onnan hogy vannak középiskolai rangsorok. Ezek szimpla tényekvsajnos, érettségi eredmények alapján.
7/11 anonim válasza:
Az meg hogy szerinted jó iskola csak egy szubkektív vélemény. Ezzel nem rossz véleményt mondok, ettől még lehet jó közösség, akár jó tanárok, de eredményeiben a gyenge gimik között van az objektív mérőszámok alapján.
8/11 anonim válasza:
Figyi sztem vannak a versenyistállók és a többi gimi. Ez a 2 kategória létezik. Ha a többi kategóriába kerülsz doszt mindegy melyik az szinte egyformák. A Weöres jó suli, attól függetlenül hogy milyen kategóriába sorolták. Nem rohadsz meg a tanulástól de nem is a láb lógatás megy. Pont jó!Ezenkivül rengeteg a program sulin belül és kivűl is. Én továbbra is azt mondom aki akar innen is bejut bárhova!! Nincs kegyelem kettes meg ilyenek meg kell küzdened a jegyeidért itt.
9/11 styles válasza:
ne Gyere ide!!! Fel venni fel fognak, de inkább kerüld el messziről!!
10/11 anonim válasza:
Szerintem egy közepes gimnázium. Vannak jó és rossz tanárok mint mindenhol. De alapvetően nincs gondom a sulival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!