Orvosi kar szempontjából Szeged vagy Debrecen?
Figyelt kérdés
2018. nov. 30. 20:04
2/14 A kérdező kommentje:
Pécs nincs a közelben :(
2018. nov. 30. 20:12
4/14 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Szerintem elmondható, hogy az orvosképzésen a legazonosabb a képzési színvonal az egész felsőoktatásban. Mindegy, hol végzel, ugyanolyan jó orvos lehetsz bárhol.
5/14 anonim válasza:
Várost válassz. Én anno Debrecent választottam és nagyon szeretem :)
6/14 anonim válasza:
Utolsóval értek egyet. Azt válaszd, amelyik város jobban tetszik.
7/14 A kérdező kommentje:
Oké,és hol szigorúbbak a vizsgáztatók?
2018. dec. 1. 22:35
8/14 A kérdező kommentje:
Vagyis hol mennyire szigorúak? + Mennyire nehezek a vizsgák?
2018. dec. 1. 22:35
9/14 anonim válasza:
Az orvosi mindenhol nehéz, szóval mondom, a várost nézd. Látogass el mindkét városba, nézd meg a kolikat/albérleteket. De ne csak a nevezetességeket, főtereket hanem úgy az egész várost...
10/14 anonim válasza:
"Oké,és hol szigorúbbak a vizsgáztatók?"
Hát ez még egy egyetemen, azon belül egyetlen tárgyon belül is rendkívül változatos. :D Ennyi alapján nem lehet dönteni.
Én is arra szavazok, hogy azt válaszd, amelyik város szimpatikusabb. Az oktatás mindkét helyen színvonalas.
Én egyébként SZOTE-ra járok, arról tudok beszámolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!