BME VIK, honnan tudom, hogy meglettek-e a Digit laborjaim?
Ehh :D
Mondjuk még azt sem tudom, hogy hol fogom írni, mert nem kaptam semmi emailt, neptunon meg 3 különböző előadó van írva.
Valószínűleg reggel fogják kirakni az ülésrendeket, névsor szerint. Mivel, ma még le lehet adni. Benne van az is - bár elég valószínűtlen -, hogy annyian leadják, hogy elég lesz egy terem is.
Amúgy a felügyelők nagyon különbözőek. Legrosszabbak, a H. Toma, meg a M. Géza (ő már nyugdíjas). Nálam még A. Péter is volt, hát ő olyan idős, hogy kb ülnie kell végig. :D
Beugró szerintem megvan, de utolsó pillanatban vettem észre, hogy valamit elolvastam, szóval azt remélem jól számoltam ki az utolsó fél percben.
Maga a vizsga azon feladatai amiktől féltem azok meglepően jól mentek. (előzetes állapottábla, hálózat analízis)
Volt egy multiplexeres feladat, na azt nem tudtam. Abból 6/1 pont lesz meg szerintem. Majd még ezeket kövi fél év előtt átfogom nézni, mert gondolom kell majd digit2-re, de most készülnöm kell kövi vizsgára :/
Az jó, az már négyes! :)
Mi a kövi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!