Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az egyetemeken hogyan viszonyu...

Az egyetemeken hogyan viszonyulnak a cigány lányokhoz?

Figyelt kérdés
Jól sikerült az érettségim, + minden lehetséges pluszpontot megkapok, így szerintem felvesznek. :) Attól viszont tartok, hogy utálnának, lenéznének, hogy roma vagyok. Hogyan bánnak a roma emberekkel? Lenézik őket?
2010. jún. 26. 19:08
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
90%
Ne félj,téged senki sem fog lenézni.
2010. jún. 26. 19:12
 2/32 anonim ***** válasza:
89%
Hát nyugodj meg én pl. nem néznélek le.:)
2010. jún. 26. 19:13
 3/32 anonim ***** válasza:
94%
Ritka, mint a fehér holló. Nyilván felvesznek, mert már a romaságra is jár plusz pont, valamint a szociálisan hátrányos helyzetre is, és létezik ösztöndíj is kifejezetten nekik... Viszont az egyetem már teljesen más, más a légkör, senkit nem fognak lenézni a származása miatt, nálunk rengeteg a külföldi is, ukrán, román, szlovák, sőt fekete is.
2010. jún. 26. 19:14
 4/32 anonim ***** válasza:
68%

Ne foglalkozz velük, ha jól tanulsz :)

Mindig is voltak akik leszólták a romákat, és lesznek is, ne törődj vele, ez bolondság, hiszen a fehérek között is van senkiházi.

13/L :)

2010. jún. 26. 19:15
 5/32 A kérdező kommentje:

Az ösztöndíjat is megnyertem. :) Érettségim ilyen lett (középszinten mind): Magyar: 4, Matek: 3, Angol: 5, Történelem: 5, Biológia: 5.

A Szegedi Tudományegyetemre jelentkeztem, gyógypedagógiára.

Remélem, hogy nem fognak lenézni, mert a középiskolában eléggé ki lettem rekesztve, meg azért is, hogy jól tanultam mindig.

2010. jún. 26. 19:17
 6/32 anonim ***** válasza:
81%
Sok sikert :)
2010. jún. 26. 19:19
 7/32 anonim ***** válasza:
73%

egyetemen nem lesznek ilyen gondjaid, ott senki sem nézi azt, hogy milyen származású vagy. Ez szerintem egy gyerekes dolog. Ha megismered a csoporttársaidat és ők is téged, kellemesen fogsz csalódni:)

19/F

2010. jún. 26. 19:19
 8/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedvesek vagytok, örülök, hogy vannak olyan emberek, akiknek nem számít a származás, stb. Igazán jólesik hallani. :) Mondjuk középiskolában is kiálltam mindig magamért, sosem tudtak eltántorítani semmitől, mindig tanultam, és az álmom volt, hogy egyetemre kerülhessek. :) Anyukám egyedül nevelt 4-ünket, és úgy érzem, ha rendesen tanulok, lesz majd jó munkám, vissza tudom neki adni/fizetni, amit neki köszönhetek. :)
2010. jún. 26. 19:21
 9/32 anonim ***** válasza:
76%
Az emberek csak akkor fognak a származásoddal foglalkozni, ha unatkoznak. Kamu szakokon lehetséges ilyen, mert ott nem szakadnak meg a tanulásba és több idejük marad, de egy komolyabb szakon nem ezzel fognak foglalkozni, hidd el, lesz elég bajuk a kötekedések nélkül is. :)
2010. jún. 26. 19:22
 10/32 anonim válasza:
17%
Ha jól nézel ki nem lesz gond. :D
2010. jún. 26. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!