Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyire nehéz a magyar fakt?

Mennyire nehéz a magyar fakt?

Figyelt kérdés
Pszichológia szakra szeretnék majd menni. Tavasszal kell faktot választanunk, és a biosz az tuti, de a magyarban nem vagyok biztos. Mennyire nehéz? Sok a nyelvtan?

2018. nov. 25. 14:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon tanárfüggő. De egyébként egyáltalán nem sok a nyelvtan. Sőt, kb 85%-ot az irodalom tesz ki. Legalábbis nekem nincs olyan sok nyelvtan, nagyjából 4-5 olyan óránk lesz, ami a nyelvtannal foglalkozik.
2018. nov. 25. 14:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Attól is függ a nehézség, hogy mennyi energiát teszel bele. Ha egyáltalán nem vagy motivált, és nem fektetsz bele energiát, hogy tanulj rá, akkor nehéz lesz. De egyébként talán annyiban nehéz, hogy az emelt magyar sem könnyű, leginkább az anyagmennyiség miatt, ezáltal a fakton is többet kell tanulni, mint alapórán. Meg sokkal mélyebben. Bár szinte az összes fakton többet és mélyebben kell tanulni. Szerintem nem nehéz, ha van kedved és motivációd.

2018. nov. 25. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!