Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért hagyják ott olyan sokan...

Miért hagyják ott olyan sokan a Polit?

Figyelt kérdés
Ma voltunk nyílt napon, és azt hallottuk, hogy még az első év folyamán elég sokan elmennek onnan, az év közepén is akár. Miért van ez? Ahogy észrevettem, tök jó a hangulat az egész suliban.

#Budapest #iskola #gimnázium #felvételi #nyílt nap #tanév #politechnikum #alternatív közgazdasági politechnikum
2018. nov. 24. 23:00
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Mert gondolom nem bírják a sok anyagot. Függetlenül attól, hogy jó a hangulat, vagy sem.
2018. nov. 24. 23:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát biztos nem a tananyag miatt! Ez egy alternatív iskola, más szemléletű mint a legtöbb. Nehéz megszokni egyes diákoknak hogy nem "poroszos", sokkal lazább, sok a projektmunka. Nem azt mondják hogy tanuld meg fiam a 23. oldaltól a 28. oldalig, aztán holnap dolgozat.
2019. jan. 12. 15:32
 3/4 anonim válasza:
100%
Ezt nem tudom, hogy kitől hallottad, mert ez szerintem kicsit sem igaz! Én a poliba járok, pont az ellenkezőjét tapasztalom, hogy alig mennek el a suliból.
2019. jan. 19. 09:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát ez

érdekes

2019. jan. 23. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!