Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért van az, hogy manapság a...

Miért van az, hogy manapság a magyar egyetemek nagy többségén liberális agymosás folyik?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy aki kiáll a magyarságért, az fasiszta? Miért van az,hogy aki nem támogatja a homoszexuálisokat az kőszívű? Miért van az, hogyha valaki szereti a hazáját és nem elégedetlenkedik akkor az “Orbán rezsim tagja”? Egyre többen érezzük azt az egyetemeken, hogy csak akkor mondhatjuk ki a véleményünket ha kormányellenesek és liberálisak vagyunk. Miért kötelességem liberálisnak lenni? Miért ítélnek el ha nem vagyok az?

Egyre inkább ezt vesszük észre az ELTE-n, a Károlin vagy bárhol máshol Budapesten. Ti mit gondoltok, miért és hogyan alakult ki ez a helyzet?

#egyetem ##liberális
2018. nov. 24. 21:17
1 2
 11/16 anonim válasza:
Ne aggódj, most jön a kultúrharc, előbb talán a színházaknál, de el fogja érni az egyetemeket is. A 888 már foglalkozik is a témával.
2018. nov. 26. 16:05
 12/16 anonim ***** válasza:
45%
9; de azért nem jár be a fél csoport. Röviden. Én beszélgettem Velük vagy te? Költői kérdés
2018. nov. 26. 16:33
 13/16 anonim ***** válasza:
Tanulság: irány a Corvinus
2018. nov. 26. 18:19
 14/16 anonim ***** válasza:
50%

12, végigjártad a csoporttársakat és striguláztad ki-miért nem ment be órára?

Ha nem mentek be más órákon vadásztad le őket válaszárt, messengeren csoport beszélgetést indítottál vagy neptun körüzit küldtél esetleg ki a pontos felmérés érdekében?

2018. nov. 26. 18:21
 15/16 anonim ***** válasza:

Ki tudja, lehet, hogy van egy külön NER-gyerekeknek fenntartott csoport a Corvinuson, amiről eddig nem volt infom. Viszont ezesetben elég gáz, hogy még annak is csak a felét sikerült ennyire kérlelhetetlenül megszállott elvtársakkal feltölteni, akik inkább kihagyják a tárgyat, minthogy hajlandóak lennének meghallgatni valamennyi kritikát. Pedig ha ellenvéleményed van, biztos lehetne vitatkozni, akár a tanárral is. Eszmét cserélni. Érvelni. Más nézőpontokat megismerni. Tanulni egymástól. Tudod, olyan dolgokat csinálni, amelyekre az egyetem való eredetileg, nem sértődötten elvonulni mint egy óvodás.

De persze lehet maradni a safe spaceben is, elzárkózva minden nézetkülönbségtől, mint a nyugati social justice warrior egyetemisták, akiket valamiért annyira utál a hazai jobboldal - pedig ugyanolyan gyerekesen viselkedtek, mint ők. Nem tudom, mi értelme van, de a ti döntésetek.

2018. nov. 26. 20:25
 16/16 anonim ***** válasza:

Tapasztalatom szerint ez a "foglalkozom a hazámmal" dolog nem pont azt jelenti, amit ilyenkor a kommentelők értenek alatta.

Én pl. ELTE nyelvészetre jártam, nyelvtörténetet tanultam, a magyar nyelv nyelvjárásaival foglalkoztam, voltam nyelvjárásgyűjtő táborban több helyen, részt vettem a magyar nyelvvel kapcsolatos kutatásokban, és érdekelnek az ősmagyar dolgok (az igaziak, nem az áltudományos). Szerintem én ezzel kifejezem, hogy érdekel a magyarság. Aztán amikor szóba elegyedek olyasvalkivel, aki saját maga szerint ápolja a magyarságot, elég hamar kiderül, hogy szerinte a magyarság ápolása hamis nyelvelméletek terjesztése, az MTA-t a Habsburgok fizetik stb., és ha nem áltudományos őstörténeti izéket olvasok, nem is vagyok igazi magyar.

Nem tudom, hogy lehetne többet foglalkozni a magyar kultúrával, mint hogy annak nyelvéről, történelméről, irodalmáról tanultam 5 évig, és ezt kutattam saját kutatásomban is.

"Miért van az,hogy aki nem támogatja a homoszexuálisokat az kőszívű? "

Mert az. Embertársaink szenvednek, azért.

És az miért van, hogy aki nem támogatja a homoszexuálisokat, az azt hiszi, hogy ennek köze van a magyarsághoz? Hogy jön a (homo)szexualitás a magyarsághoz?

2022. nov. 20. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!