Milyen a győri Széchenyi István egyetem?
"mert tényleg nagyon értik a dolgukat"
Azért ebben nagyon kételkednék... :DDDD Főként azzal a személlyel kapcsolatban, aki dolgozik is pl. hardverközeli dolgokkal, hálózatokkal.
De a gyakorlat oktatók se éppen állnak a helyzet magaslatán sokszor.
Köszi a válaszokat!
#10 Voltam nyílt napon, nagyon szimpatikus volt az egyetem, és a kollégium is nagy előny. Egyelőre úgy tűnik, ezt jelölöm elsőnek.
"Igaz, hogy nagyok az elvárások és zh-k, vizsgák előtt rendesen oda kell ülni a tanulásnak, de olyan anyagokat tanulunk, amik kelleni is fognak."
És ezt te el is hiszed, amit írtál? Majd ha munkába állsz, akkor rájössz, hogy a tanultak 60-70%-át kukázhatod, a maradék pedig csak alapnak volt jó. :)
most 2023 van, két gyerekem is járt illetve egy még jár oda.
bunkó tanárok általában tudás nélkül.
oktatás az nulla, csak számonkérés van, ami általában irreálisan nehéz.
kérdezni, segítséget kérni ne szabad, nem is tudnak segíteni vagy válaszolni semmire. a gyakorltai képzés kimerül az audival aminek a seggét nyalják, a többi cég gyakorlatilag mintha nem is lenne kapcsolatban az egyetemmel.
az egész egyetem egy kibaszás a diákokkal. túl korai vagy túl késői vizsgaidőpontok....stb.
egy kalap szar az egész.
jah de egy dologra nagyon jó. elvenni a tanuló kedvét az iskolától, a tanulástól és az országtól.
9es válaszoló vagyok 2018 decemberében írtam és mégmindig itt szopok. Szar beképzelt tanárok, ha nem vagy szimpi úgy szívatnak ahogy tudnak.
Meg vannak olyan tanárok akik nyíltan nyomják a fidesz propagandát és az oroszpropagandát.
Melyik tanár volt az, aki Bayer Showt nyomatott?
Sok tanár tanóráján a FIDESZ mellett kardoskodik, volt olyan aki kikerült a netre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!